Ruosteenirrotin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja JTE3, 27.6.2016.

  1. JTE3

    JTE3 Gearhead

    Saako suomessa mistään ostettua Kroil ruosteenirrotin öljyä.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ihmettelisin jos olisi. hyvin jenkkiläinen tuote. kerro ihmeessä jos löydät edes eurooppasta sitä myynnissä jossain.

    atf-asetooni seos toimii aika hyvin kylläkin.
     
  3. RumaJussi

    RumaJussi Gearhead

  4. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Onkohan sillä oikeasti väliä millä ATFn ohentaa. Asetoni käryää ihan kamalalle eikä sitä oikein mihinkään muuten tarviikaan. Ksyleeni on meillä sellainen jokapaikan yleisohenne jota voisi kokeilla.
     
  5. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Asetoni jäähdyttää haihtuessaan aika voimakkaasti, ksyleeni ei niinkään ainakaan oman kokemuksen mukaan. Tolla saattaa olla merkitystä tunkeutumisen kannalta kun jäähtyessään pultti/mutteri vetäisee atf:n väleihinsä. Toinen mitä se saattaa vaikuttaa niin nopea lämmön muutos voi narauttaa ruosteita irti omalta osaltaan.
     
  6. Kaasutinexpertti

    Kaasutinexpertti 1st gear

    Kaasutinexpertillä (www.kaasutinexpertti.fi) on myynnissä MARLY Cryogen Shock Deblock -ruosteenirrotusöljyä, joka jäähdyttää kohteen -40 asteeseen tehostamaan irrottamista. Purkin hinta 12 euroa.
     
  7. cdi

    cdi Double Gearhead

    Crc :lläkin on rost flash tai jotain sinnepäin oli vain kallista niin jäi hyllyyn -40 jäädytys pitäis rikkoa ruosteen ja railoihin sitten irroitusoljy tunkeutuu?
    LE-llä on myös hyvä spray jonka olen nähnyt myös toimivan odottaa piti n 1/2 h sitä ei saa kun edustajilta ja oli aika hintavaa.
     

Kerro tästä muillekin!