ruosteenmuuntoa yms kivaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Hertta08, 20.6.2009.

  1. Hertta08

    Hertta08 3rd gear

    mitens tuo mastonin rost stoppi toimii,onko kokemuksia :eek: kellään? ja mitens sen päällä pelais sinkki kerros ja peltikattomaalia kuorrukkeeksi :rotfl:
     
  2. cenote

    cenote 1st gear

     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    On ainakin kaverin autossa toiminu. Reilu vuos sitten taiteiltiin mömmöt ja maalit pintaan, eikä ainakaan vielä ole kukkinut... :poff: Tosin eipä sitä pahemmin tullu kyllä kovalle kulutukselle alttiisiin paikkoihin (helmat, kaaret jne.) laitettua, joten en tiedä miten hyvin se noissa paikoissa sitten kestää. Tuskinpa siitä ainakaan haittaa on. Ja suurimmat pinta/irtoruosteethan joutuu joka tapauksessa putsaamaan, eli ei ole oikotie onneen siinä mielessä. Ja sillä paketin mukana tulevalla puuterihuiskulla ei sitten tee yhtään mitään, joten isompi/parempi pensseli sitten kehiin. :wink: Se alkaa myös kuivumaan suht. vikkelään joten ei ole häpee olla nopee... :odroll:
     
  4. Hertta08

    Hertta08 3rd gear

    joo se kattopeltimaali on vesipohjanen akrylaatti notta onko se ihan :wc: sen sinkin kanssa :eek: Lähinnä tuulilasin reunat ja muut ärsyt kohdat sillä rosteen syöjällä sabotoinut :D No kahtotaan miten käypi :-?
     

Kerro tästä muillekin!