Ruuttaa pukkaa=> isompaa konetta pukkaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja arskatehtaalla, 23.12.2013.

  1. HT

    HT Gearhead

    Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä pikkasen miedommallakin nenällä saa 1konin per cupikki, en epäile yhtään etteikö tästäkin irtois. Noi virtuaalidynot antaa melko samat lukemat ja käppyrät kuin ihan oikeakin.
     
  3. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear


    Toivotaan näin. Ohjelmat näytti 388hv/468 lb ft @ 5500rpm. Noh nuo lukemat varmasti yläkantissa, mutta mukavia lukemia silti! :rotfl:
     
  4. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Nyt on päivä säädetty ja poljettu senkin edestä! Hyvin pelaa ja vetää. Tosin ennakkoa en hirveästi vieläkään uskaltanu laittaa. Mutta auto pelaa ja kulkee höyhenen kevyesti. Eli nokka pelaa jo alhaalta tosi hyvin. Ja muutenkin vastaa kaasuun hyvin läpi koko alueen. Laajakaistan mukaan nyt ajettu kartta kokolailla hyväksi. Seuraavaksi penkkiin..
     
  5. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Niin ja sitte autoon on tullu joku ristuksen ärsyttävä naputtava/rapsuttava ääni! Kuuluu vaan hyttiin kun ovet kiinni ja pienillä kierroksilla. Ei käsitä mikä aiheuttaa.. kuuluu siis vaan autossa sisällä ulkona ääntä ei erota.. Aiva niinkuin joku pyörivä osuisi johonkin.. Mietinkin, että voisiko se tulla jostain turbaanin suojasta tms? Se kun ei muutenkaan oikein istunut ilman vuolemista tuohon uudempaan koneeseen..
     
  6. HT

    HT Gearhead

    :D
     
  7. LPV

    LPV 3rd gear

    Löytyikö vika, taikka ääni???
    Hienoa että kone tuntuu toimivan kunnolla!
     
  8. jusssi

    jusssi Gearhead

    Ottaisko bensalinja kiinni johonki korissa ja johtaa sieltä raplatuksen?
     
  9. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear


    Bensalinjat on teflonista. Menee kyllä koriin kiinni mutta en usko sitä kyllä syypääksi.. putken/letkun kannakkeissakin on vielä kumit välissä. En ole vielä kummemmin ehtinyt paneutua aiheeseen mutta eiköhän se äänen aiheuttaja sieltä löydy..
     
  10. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    mielenkiintoinen projekti. onko tuo megaruutta minkälainen käyttöön otettava ja löysitkö jonkinlaiset kartat netistä vai pitikö alusta lähtien tehdä? onko täs lähialueella penkkiä/säätäjää joka saa laitettua megan täydelliseen iskuun?
     
  11. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Kyllä siinä oma hommansa on muttei paha. Säätö kohtuu helppo mutta laajakaista lambda on pakko olla. Kyllä netistä voi kauhajoen kartan löytää..:) Ei mitää valmiita tarvita. 1tunti ajoa niin kokolailla saa siinä säädettyä kohdilleen. Laita yv:nä puh nro niin voidaan soitella asian tiimoilta..
     
  12. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    taitaa löytyä liiankin hyvin karttoja kun kaikki pussihousutkin on tänne löytäny :lol:
    asiaan, noita keskusteluja vain lukenu ja jotkut on netistä löytänyt toisten tekemiä sytty/bensakarttoja niin on päässyt alun helpommalla.
    tpi imari löytyy hyllystä ja tuollaista pakettia suunnittelin sen kaveriksi bosch liittimillä ja ms2v2.2 eculla http://www.protoparts.fi/catalog/product_info.php?cPath=13_14&products_id=51
    oli suunnitelmissa tehdä blow thru kaasarilla mutta ei mitään järkeä kun melkein samaan rahaan saa rakennettua ruiskun
     
  13. m i s e

    m i s e 1st gear

    Kovilla bensalinjoilla tahtoo suutinten avautuminen aiheuttaa kovaakin naputusta.
     
  14. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear


    Perhana niin tuossa voi olla perää! Naputes kuuluu tosiaan läheltä sitä paikkaa missä bensalinjat kiinnittyy koriin..

    Onko tuohon jo keksitty joku hyvä konsti vai pitääkö ruveta kokeilemaan..?
     
  15. jusssi

    jusssi Gearhead

    Omassa rakkineessa on teflon-rstpunos linjat ja kuuluu räpätys jostain lootan kohilta. Säikähdin eka että laatikosta kuuluu, mutta olen melko varma, että bensaputki naputtaa. Kun laittaa auton käyntiin ja puristaa jakoputkee ja sit menee kajuuttaan kuunteleman säpätystä, ni voi verrata taajuutta.
     
  16. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Koitan huomenna laittaa kummiletkun bensalinjojen päälle. Ja vois koittaa viedä putket moottorista vaihdelaatikkoon ja sieltä hännän tienoilta vasta koppaan kiinni..
     
  17. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear

    Knapina tosiaan tulee suuttimista. Kumivuoraus auttoi aavistuksen. Nyt pitää ruiskun ohjelmointia koittaa muuttaa siten, että aukeaisi yksi suuntipankki kerrallaan. Yhdessä pankissa on nyt aina 4 suutinta. Tuolla saisi ehkä vähän paineen vaihtelu pulsseja tasattua niin voisi äänikin rauhoittua..ehkä..

    Nyt on aika penkkiinkin varmistunut. Ensiviikon tiistaina saadaan käppyrät koneesta ulos..:)
     
  18. HT

    HT Gearhead

    :eek:
    On jo keskiviikko...
     
  19. arskatehtaalla

    arskatehtaalla 2nd gear


    Sade pilasi piirikunnalliset.. :mad:

    Piti tiistai aamulla lähteä.. Tänneppä satoi yöllä yli 10cm lunta. En tosiaan lähteny yli 100km päähän penkkiin.. :odroll:

    [​IMG]

    Kuva iltapäivältä :eek:

    27.4 uus yritys. 8)
     
  20. HT

    HT Gearhead

    Harmillisesti takatalvi estää suunnitelmat. Oletko muuten kerennyt ajella minkäverran ja hyvinkö potkii säätöjen jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!