Ruuttaa pukkaa=> isompaa konetta pukkaa

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja arskatehtaalla, 23.12.2013.

 1. HT

  HT Gearhead

  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kyllä pikkasen miedommallakin nenällä saa 1konin per cupikki, en epäile yhtään etteikö tästäkin irtois. Noi virtuaalidynot antaa melko samat lukemat ja käppyrät kuin ihan oikeakin.
   
 3. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear


  Toivotaan näin. Ohjelmat näytti 388hv/468 lb ft @ 5500rpm. Noh nuo lukemat varmasti yläkantissa, mutta mukavia lukemia silti! :rotfl:
   
 4. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear

  Nyt on päivä säädetty ja poljettu senkin edestä! Hyvin pelaa ja vetää. Tosin ennakkoa en hirveästi vieläkään uskaltanu laittaa. Mutta auto pelaa ja kulkee höyhenen kevyesti. Eli nokka pelaa jo alhaalta tosi hyvin. Ja muutenkin vastaa kaasuun hyvin läpi koko alueen. Laajakaistan mukaan nyt ajettu kartta kokolailla hyväksi. Seuraavaksi penkkiin..
   
 5. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear

  Niin ja sitte autoon on tullu joku ristuksen ärsyttävä naputtava/rapsuttava ääni! Kuuluu vaan hyttiin kun ovet kiinni ja pienillä kierroksilla. Ei käsitä mikä aiheuttaa.. kuuluu siis vaan autossa sisällä ulkona ääntä ei erota.. Aiva niinkuin joku pyörivä osuisi johonkin.. Mietinkin, että voisiko se tulla jostain turbaanin suojasta tms? Se kun ei muutenkaan oikein istunut ilman vuolemista tuohon uudempaan koneeseen..
   
 6. HT

  HT Gearhead

  :D
   
 7. LPV

  LPV 2nd gear

  Löytyikö vika, taikka ääni???
  Hienoa että kone tuntuu toimivan kunnolla!
   
 8. jusssi

  jusssi 3rd gear

  Ottaisko bensalinja kiinni johonki korissa ja johtaa sieltä raplatuksen?
   
 9. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear


  Bensalinjat on teflonista. Menee kyllä koriin kiinni mutta en usko sitä kyllä syypääksi.. putken/letkun kannakkeissakin on vielä kumit välissä. En ole vielä kummemmin ehtinyt paneutua aiheeseen mutta eiköhän se äänen aiheuttaja sieltä löydy..
   
 10. pajapiru

  pajapiru 2nd gear

  mielenkiintoinen projekti. onko tuo megaruutta minkälainen käyttöön otettava ja löysitkö jonkinlaiset kartat netistä vai pitikö alusta lähtien tehdä? onko täs lähialueella penkkiä/säätäjää joka saa laitettua megan täydelliseen iskuun?
   
 11. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear

  Kyllä siinä oma hommansa on muttei paha. Säätö kohtuu helppo mutta laajakaista lambda on pakko olla. Kyllä netistä voi kauhajoen kartan löytää..:) Ei mitää valmiita tarvita. 1tunti ajoa niin kokolailla saa siinä säädettyä kohdilleen. Laita yv:nä puh nro niin voidaan soitella asian tiimoilta..
   
 12. pajapiru

  pajapiru 2nd gear

  taitaa löytyä liiankin hyvin karttoja kun kaikki pussihousutkin on tänne löytäny :lol:
  asiaan, noita keskusteluja vain lukenu ja jotkut on netistä löytänyt toisten tekemiä sytty/bensakarttoja niin on päässyt alun helpommalla.
  tpi imari löytyy hyllystä ja tuollaista pakettia suunnittelin sen kaveriksi bosch liittimillä ja ms2v2.2 eculla http://www.protoparts.fi/catalog/product_info.php?cPath=13_14&products_id=51
  oli suunnitelmissa tehdä blow thru kaasarilla mutta ei mitään järkeä kun melkein samaan rahaan saa rakennettua ruiskun
   
 13. m i s e

  m i s e 1st gear

  Kovilla bensalinjoilla tahtoo suutinten avautuminen aiheuttaa kovaakin naputusta.
   
 14. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear


  Perhana niin tuossa voi olla perää! Naputes kuuluu tosiaan läheltä sitä paikkaa missä bensalinjat kiinnittyy koriin..

  Onko tuohon jo keksitty joku hyvä konsti vai pitääkö ruveta kokeilemaan..?
   
 15. jusssi

  jusssi 3rd gear

  Omassa rakkineessa on teflon-rstpunos linjat ja kuuluu räpätys jostain lootan kohilta. Säikähdin eka että laatikosta kuuluu, mutta olen melko varma, että bensaputki naputtaa. Kun laittaa auton käyntiin ja puristaa jakoputkee ja sit menee kajuuttaan kuunteleman säpätystä, ni voi verrata taajuutta.
   
 16. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear

  Koitan huomenna laittaa kummiletkun bensalinjojen päälle. Ja vois koittaa viedä putket moottorista vaihdelaatikkoon ja sieltä hännän tienoilta vasta koppaan kiinni..
   
 17. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear

  Knapina tosiaan tulee suuttimista. Kumivuoraus auttoi aavistuksen. Nyt pitää ruiskun ohjelmointia koittaa muuttaa siten, että aukeaisi yksi suuntipankki kerrallaan. Yhdessä pankissa on nyt aina 4 suutinta. Tuolla saisi ehkä vähän paineen vaihtelu pulsseja tasattua niin voisi äänikin rauhoittua..ehkä..

  Nyt on aika penkkiinkin varmistunut. Ensiviikon tiistaina saadaan käppyrät koneesta ulos..:)
   
 18. HT

  HT Gearhead

  :eek:
  On jo keskiviikko...
   
 19. arskatehtaalla

  arskatehtaalla 2nd gear


  Sade pilasi piirikunnalliset.. :mad:

  Piti tiistai aamulla lähteä.. Tänneppä satoi yöllä yli 10cm lunta. En tosiaan lähteny yli 100km päähän penkkiin.. :odroll:

  [​IMG]

  Kuva iltapäivältä :eek:

  27.4 uus yritys. 8)
   
 20. HT

  HT Gearhead

  Harmillisesti takatalvi estää suunnitelmat. Oletko muuten kerennyt ajella minkäverran ja hyvinkö potkii säätöjen jälkeen.
   

Kerro tästä muillekin!