S10:n herkistelyä elävien kirjoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Pas(i)kiainen, 19.11.2016.

  1. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Mitenkäs kun nykyään vanhan piilofarmarin saa henkilöautoksi kohtuullisella verolla, niin luulisi että lavan voi kattaa myös verot maksamalla? Henkilöautoksi ei varmaan pickuppia saa, mutta verolliseksi pakuksi luulisi onnistuvan. Tulisihan siinä katteelle hintaa, mutta jos välttämättä haluaa..
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Saa, jos sen alla on riittävä korkeus ja kuormatilan tilavuus riittää. Olikohan 1,3m korkeus ja kolme kuutiota minimi.
     
  3. fennia

    fennia Gearhead

    Muistatko milltä pinta-alalta toi 1,3 metrin korkeus pitää löytyä? Vai lasletaanko toi 3 kuution tilavuus vain alalta jossa on 1,3 minimi korkeus?
     
  4. Visa

    Visa Gearhead

    muistaakseni se meni sillee että lastausoven korkeus 1.3m tai 3kuutiota tilavuus. Pikkarin lavaa kun miettii, niin kovin matala ei voi edes olla että tuo sääntö täyttyisi.
     
  5. fennia

    fennia Gearhead

    Lastaus oven korkeus olisi helppo toteuttaa kun tekisi edestä saranoidun ja takaa pumppujen kanssa nousevan/aukeavan katteen. Kolme kuutiota onkin sitten vähän haastavampi.
     
  6. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Nojoo varsinkin tämmösessä pienimmässä mahdollisessa ämerikan pickupissa lyhyellä lavalla :)
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Siinä 1,3m korkeudessa oli joku alue pituussuunnassa, missä se piti täyttyä. Olikohan 80cm... Vertaa esim. ne BX sitikat sillä kattotötteröllä.
     
  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kivasti sain taas aikaiseksi, eli tosiaan autossa on nyt jarrut, iskarit joka nurkassa ja pakoputkistokin vailla enää loppupätkää, mikä pitää sovittaa sitten kun tosiaan lava on paikallaan.

    Pari fotoa, lava seuraavaksi agendalla!

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Oli muuten aika villi ajaa toi tehostamaton simpukka. Ihan helvetin tiuha, varmaan miljuuna kierrosta laidasta laitaan, ainakin tuntui siltä. Ratti ei ollut kyllä ihan suorassa, toivottavasti ei ollut projektia aloittaessakaan :D
     
    Muokattu: 30.7.2017
    rallikuski tykkää tästä.
  9. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Noniin, pientä ruosteprojektia harrastettu lavan kiinnikeiden kanssa. Eli lavan puolelta nimenomaan, rungon puoli luonnollisesti nyt kunnossa. Eli poikkipalkki lavasta irti ja sit tuli kuningasidea tehdä uusi siten että pulttaan sen uuden runkoon suoraan, osuu reiätkin kohdalleen:

    [​IMG]

    Ei muuta kuin lava kiinni ja muut pultit paikalleen, ja tältä se nyt sit näyttää lavan kanssa:

    [​IMG]

    On se pirulainen korkea. Mennään nyt alkuun tällä korkeudella, pääsee nyt ajamaan tolla jossain kohtaa. Valmiiseen autoon pikkumadallusprokkis on sit ajallaan "pikkujuttu". Kori-runko linja voisi sanoa miltei jopa ok, tosiaan hytin kumit tulee energysuspensionilta uudet, niin shimmaillaan sit tarpeen mukaan toi pokkauslinja kohdalleen, nythän hytti on pikkasen alhaalla. Kyllä siitä pitäisi yhtä hyvä tulla kuin tehtaalta ainakin.

    Yhtä kaikki, hitsasin parilla täpillä poikkipalkin kiinni auton alla ja sit lava ylös ja nurinkurin, tässä sen korjauksesta kuvia:

    [​IMG]

    Sit vielä tukiraudat paikkalleen:

    [​IMG]

    Onhan tos vielä hommaa. Lavan etureuna on tussahtanut oikein kunnolla kuten kuvat osoittavat ja sit toi lavan takareuna on ihan oma projektinsa...
     
    Muokattu: 30.7.2017
    DX, Naumasto ja rallikuski tykkäävät tästä.
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Tulipa siitä matala, tuohan vaatisi selkeästi korotusta takaisin :poff: :odwink: !

    Tätä projektia on hieno seurata, hienoa nähdä kun ruostekorjaukset tehdään kunnolla eikä millään purkkapallovirityksillä "kuntoon". Innolla odottelen sitä hetkeä, kun jokus ajellessa tällainen toinen samanlainen tulee vastaan.
     
  11. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Aikamoinen offroad-malli tästä kyllä jää jo nyt :) No, murehditaan sitä sit kun on muut murehtimiset murehdittu.

    Oli päässyt runkopuslat rungosta läpi, ilmankos hytti oli matalammalla kuin lava.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Noihan nyt oli kohtuu mielyttävä tehdä kun hytin puolelta paikat oli kunnossa niin ei tarttenu kun pahimpia ottaa pois ja laittaa laput tilalle, vähän pienemmillä rei'illä :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    Päivänä muutamana tuli myös jäähdytin rockkiautosta, sen kunniaksi kasasin keulaa.

    [​IMG]

    Hirvee luomisen kiima tällä hetkellä päällä,projekti etenee mielyttävää tahtia.

    Jos jollain on semmosen tavis 7" suorakaideumpion pohjia, sitä "buckettia" tarttisin, Jos vaikka jostain purkuautosta löytyisi, niitähän on joka ameriikan autossa?

    [​IMG]

    Oldsmobiilista sen verran että vähän on tullut kaasaria säädeltyä ja parempaan suuntaan ollaan kokoajan menossa. Hyvin tuntuu uus moottori vetävän. Harmi vaan et kun pihalle kattoo niin lunta tulee nyttenkin. Kai se kevät sieltä?
     
    Muokattu: 30.7.2017
    rallikuski tykkää tästä.
  12. rampleri

    rampleri 3rd gear

    Juuri näin sanoi paikallinen katsuri kun katteesta kyselin vuosi sitten. 80 lukuseen Fleetsideen verot arvioi satasiksi, kun kovan katteen lavan reunojen tasalle laittaa.

    Vieläkin tekemättä, joten tarkempia tietoja ei ole.
    Lavureitten veropäätöksiä en löytänyt silloin, mutta jos piilovarmareista voisi jotain päätelmiä tehdä, niin 800e veroja mennyt samanikäisistä.

    Tuleehan tuossa vanerineliölle hintansa..
     
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    [​IMG]

    Joutu polvee vasten vähän korjauspalaa tehä. Ei oo ihan redi, ja lattiasta puuttuu se mihin runko pultataan ja rungosta puuttuu se kiinnityskohta myös. Mut onhan aika paljon jämympi tuo kulma kun alottaessa, paska ja vesi päässyt muhimaan sisäpuolelta ja mädättänyt... Oli ulkoa päin ehjän näköstä
     
    Muokattu: 30.7.2017
    rallikuski tykkää tästä.
  14. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Minkäslaiset sanktiot tulee, jos jää kiinni ilman verojen maksua? Pamahtaako vaan ne verot niskaan, eli kannattaako lasketella menemään vaan, ja maksaa jos jää kiinni?
     
  15. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Sain ton kuskin etunurkan hitsaussavotan duunattua maalia vaille

    [​IMG]

    [​IMG]

    Hommasin camaron vanteet kum halvalla sain. Varmaan värjäilen ja sovitan miltä näyttää. Siitä kivat et sopii molempiin amerikan hylsyihin :)

    [​IMG]
     
    Muokattu: 30.7.2017
    rallikuski tykkää tästä.
  16. fennia

    fennia Gearhead

    Ai ass kymppikin on pikkujaolla?:odeek:
     
  17. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Juu on, samoin myös s10 blazeri :)
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tämä topicci on ihan pakko tsekata aina kun käy OD:lla...S10:t on aina kiehtoneet :odcool:

    Jostakin kun tupsahtaisi Sonoma GT, niin tiedä vaikka innostuisi itsekin... :odwink:
     
    DX tykkää tästä.
  19. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    [​IMG]

    Lämppärin kotelon alla oli tapahtunut kummia. Lämppärin kennon jouduin tilaamaan kun oli matto ikävän haisunen ja kenno vuotaneen oloinen. Tilasin samalla käppärivaijerin palautusvaijerin, näppärää kun tommosii eksoottisii osii saa uutena.

    Hyvät käytetyt sisälokarit vaativat yhden paikan ja lähtivät eilen puhallukseen ja pulverimaalaukseen, samalla maalataan akkukotelo. Kiitos kaupoista vielä täälläkin Juhalle, oli kiva juttutuokio ja hintakin oli kyllä ihan lahjoitustyylinen, sain vielä 3 lehtiset takajousetkin kaupantekijäisiksi, autossahan on nyt kiinni 4 lehtiset.
     
    Muokattu: 30.7.2017
    rallikuski ja DX tykkäävät tästä.
  20. musta78

    musta78 Gearhead

    Kiitos.Laitan sulle kuvia lavasta heti ku kerkiän.
     

Kerro tästä muillekin!