S5-42 & S5-47 zf manuaali askit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Swinger, 25.8.2020.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    ford f-350 7.3 idi 2wd. Alkujaan auto ollut s5-42 laatikolla mutta vaihdettu ilmeisesti rikkoutumisen takia tilalle s5-47 4wd laatikko jostain uudemmasta fordista. Nopeusmittari on jäänyt silloin pois käytöstä koska mekaaniselle vaijerille ei ole paikkaa. No nyt on toi laatikko rikki ja lattialla odottamassa s5-42 takavedon laatikko, mutta tää aski on -94 mallista joten edelleen jää ongelmaksi toi nopeusmittari. Olisiko jollain oikeaa tietoa pystyykö tota nopeusmittaria saada toimimaan ?
     
  2. Swinger

    Swinger Gearhead

    Anyone? Anyone?
     
  3. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    johonkin fordin laatikoihin, type 9 ja mt75 saa vaihdettua rattaa että saa sen vaijerilla pelaamaan, tuosta laatikosta en osaa sanoa...
     

Kerro tästä muillekin!