SA-HK foorumi

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Rockmaple, 1.3.2008.

 1. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Nyt on Suomen Automobiili-Historiallisen Salaseuran hallitus päättänyt, ettei sen foorumille enää saa kirjoittaa kuin omalla nimellä. :eek: Mä en ainakaan omaa nimeä laita esille millekään foorumille. Mitäs mieltä muut on asiasta? Muutenkin vaikuttaa tuon seuran toiminta niin sisäänlämpiävältä, että piruuttani saatan ton yhden museoautoni pilata, niin saanpahan nimeni pois kalustoluettelostakin. :mad:
   
 2. Aako

  Aako 1st gear

  Eiköhän me tänne kaikki mahduta jos ei tahdo tietyn tahon sääntöihin alistua, niin sehän on oma valinta, kukin asettaa omat vaatimuksensa ja niihin joko suostutaan tai ei, ei se ole minkääm tunteepurkauksen paikka, ei tuossa kenenkään varpaille liene tarkoitus polkea.

  En kuulu kyseiseen seuraan!
   
 3. GMies

  GMies 3rd gear

  En kuulu myöskään ko "Salaseuraan".
  On näitä muitakin alan "Salaseuroja", joihin pääsee kirjoittelemaan vain omalla nimellään ja näyttävät vain lisääntyvän. Hyväksyn heidän päätöksensä, sillä heillä on siihen varmasti ihan oikeat syyt, ei vain tehdäkseen joillekin kiusaa.
  Eli jos saanen ennustaa, niin "Rockmaple" pääsee tuokion kuluttua kirjoittelemaan vain Suomi24 palstalle.
  Kyllähän se vaatii hieman uskallusta, että uskaltaa esiintyä omalla nimellään.
  Itse kuulun kyllä muihin "salaseuroihin" ja aivan oikealla nimelläni. :eek:
   
 4. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Kyllähän sen pitäis olla jokaisen päätettävissä millä nimellä haluaa täällä tai muualla esiintyä. Monia hemmoja tunnetaan paremmin lempinimillä kuin omilla nimillään ja toiset haluaa niitä käyttääkin.
   
 5. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Toki ymmärrän, että oman allekirjoituksen vaatiminen pitää keskustelun tason enemmän asiallisena. Mut kyllä se myös on monelle, itseni mukaan lukien, suhteellisen korkea kynnys ylitettäväksi. Ja uskaltaisin väittää, että koko foorumi on vaarassa näivettyä. Itse asiassa aika hiljaista on tuolla SA-HK:n foorumilla ollut tähänkin asti. Vilkkaampaa mielipiteen vaihtoa on esiintynyt lähinnä muutamien trollausten ja yhdistyksen toimintaa kritisoivien topiccien yhteydessä. Luulis moderaattoreiden saavan homman pysymään asialinjalla. Asialinjan kannalla olen itsekin, ja Suomi24:llä aion esiintyä yhtä aktiivisesti kuin tähänkin asti, eli en koskaan.

  Vielä vähän edittiä: Tuo salaseuravaikutelma on aika pitkälti mulle muodostunut seurattuani (itse osallistumatta keskusteluihin) kyseistä foorumia. Jotta pysytään asialinjalla, en sen enempää asiaa ala tässä ruotia. Ja tämä :mad: on kohdistettu myöskin niille foorumille kirjoittaneille idiooteille, joiden vuoksi tähän ratkaisuun on päädytty.
   
 6. Ola Pallonivel

  Ola Pallonivel 1st gear

  Hieman mielikuvitusta peliin! Millä ihmeellä ne tarkistavat kuka on
  omalla nimellään palstalla?

  Hyviä "pussihousunimiä" keksimään, esim.

  Pekka Karvonen, Pentti Jurvonen, Pentti Hirvonen, jne....
  sitten vielä avaat samalla nimellä Gmail- tai Hotmail-osoitteen
  niin menee kuin väärä raha... 8)

  Jos nyt joku haluaa pussihousujen kanssa veljeillä.....
   
 7. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  ^Ihan sama tuli itselleni mieleen. Mutta ihan sama minulle, jos en pysty olemaan ilman SAHK:n voorumia (tai mitä tahansa muuta), niin voin kyllä kirjoittaa omalla nimellä. Niinhän oikeastaan teen nytkin...
   
 8. 19Ford59

  19Ford59 3rd gear

  Kävin juuri laittamassa ko. foorumin ylläpidolle viestiä että muuttavat nimimerkkini omaksi nimekseni. Jos ei uskalla seistä kirjoittamiensa tekstien takana omalla nimellään vaikka foorumin säännöt sitä vaativat niin ehkä on parempi sitten olla kirjoittamatta ko. foorumille.

  Tuo sääntömuutos karsii varmasti paljon käyttäjiä foorumilta pois eikä ole ainakaan hyväksi ennestäänkin hiljaiselle foorumille. Mutta jos hallitus on näin päättänyt niin niihin ehtoihin pitää vaan sopeutua jos aikoo jatkossa kirjoitella. Pysyy ainakin nekin vähät viestit asiallisena kun jokainen seisoo tekstiensä takana omalla nimellään.

  Toni Naskali
   
 9. Putte

  Putte 1st gear

  Taitaitaisi kyllä joillekin käydä niin, että oman nimen taakse kätkeytyminen on helpompaa kuin yleisesti tunnetun nimimerkin. No kyllähän se oma nimikin sitten nousisi nopeasti tunnetuksi.
   
 10. O.J.

  O.J. 3rd gear

  Mutta, tässä tietoyhteiskunnassa Oman Nimen julkaisemisesta globaalissa internetissä on melko kyseenalainen asia... :oops: eipä tulisi itselläni mieleenkään, ei kuulu tapoihin kirjoitella paskaa tänne, mutta silti pysyn nimimerkkini takana...

  Jokainen tyylillään. Seuraavaksi varmaan kotiosoitteita...?
   
 11. Aako

  Aako 1st gear

  Nimi on nyt vain nimi nimien joukossa, kunhan ei sotua tai mitään muuta oikeesti henkilökohtaista julkaise, kyllä se riski käytännössä on ihan sama joutua rikoksen yms uhriksi kun vain netissä surffaa, kaikki haittaohjelmat yms pitää siittä huolen kyllä.
   
 12. 19Ford59

  19Ford59 3rd gear

  Eipä nimen julkaiseminen netissä taida olla mikään kovin ihmeellinen juttu. Onhan niitä nimiä jo vuosisatoja painettu vaikka minkälaisiin julkaisuihin ja talletettu rekistereihin. Kyllähän noita ihmisten nimiä voi kerätä vaikka puhelinluetteloista tai postilaatikoista jos haluaa. Ei kai nimen kirjoittaminen nettisivuille vaaranna omaa henkilökohtaista turvallisuutta yhtään sen enempää. Aika monen nimi löytyy jostain netissä julkisesti saatavilla olevasta dokumentista ilman että ko. henkilö siitä itse edes tietää. Esim. jonkin kurssien tai tapahtumien osallistujaluetteloista tms. jotka usein ovat jostain netistä nähtävillä. Kokeilkaapa Googlella etsiä itseänne, moni voi yllättyä. Ja Googlekaan ei löydä läheskään kaikkea. Ja toisen nimen väärinkäyttöhän taitaa olla rangaistava teko, nykytekniikalla väärinkäyttäjätkin on helposti selvitettävissä.
   

Kerro tästä muillekin!