saabista kustomi?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja u2, 6.9.2006.

 1. u2

  u2 1st gear

  voiko vm. 80 saab ysikuutosesta rakentaa oikeaoppisen kustomin joutumatta naurunalaiseksi? :D Jatkan aiheesta lisää ,jos tulee keskustelua!
   
 2. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :D No totta perkales saa. Onhan noita chopattujakin kylillä pyöriny. Sepi varmaan vois valaista enemmän jahka sattuu nyt voorumilla pyörimään. Olikos se vihreä avo saabi ruotsalainen joka aikoinaan käväisi suomessakin näyttelyissä. Oli voortin veekutosta ym. Peggy Sue tais olla tekeleen nimi. Se on hieno! :wink:
   
 3. u2

  u2 1st gear

  itsellä on ollut vajaa vuoden työn alla 96 .Olen laskenut jousitusta n. 8 cm,vaihtanut maskin pyöreälamppuiseen,lamput upotettu,lokasuojavilkunreijät hitsattu umpeen.Kuussatasen ns.bullet vilkut sijoitettu maskin alle,korin alaosaa jatkettu n.6-7 cm. chopattu n.10 cm tehty helmat(jota autossa ei ole alunperin) .Kone onfordin 2,6 v6 (tosin ei ole nyt taas tällä hetkellä paikallaan)Tura teki konepellin täyteen louvereita :D Rättienkaat alla ym. Voin laittaa kuvia jos jotain kiinnostaa.
   
 4. pee5

  pee5 3rd gear

  Spinnerissä vuosi pari sitten oli juttua asiallisesta ysikutosesta. Muuten, saako turvapuskureita poistaa tai muuttaa? Kannattaa kysyä konttorilta ennenkuin customoi vm. 76-80.
   
 5. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

 6. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Majaileeko "u2" jossain Lahden ja Tampereen välisen tien lähistöllä? Muistan vain jossain pihalla nähneeni vilaukselta asiallisen näköisen "sukellusveneprojektin", vai olikohan Saappeja kaksikin...?
   
 7. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

  Oon nähny täällä OD:lla vilauksen jossain rodi-keskustelussa (Chevy53:n linkittämä kuva) 96 Saabista, josta oli tehty ihan rodi. oli katkottu rintapellin eestä poikki ja siihen ihan "oikeaoppinen" rodi-keula ja takaosa on jo melkeen valmiiksi (ilman kattoa) muodoiltaan roadster-amme.
   
 8. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  jossain kans olen nähnyt sellaisen "ammeen"..se oli maukas met.hohto sininen ja muodot istui aika hyvin rodi-ilmeeseen..

  mulle tuli mieleen tämänkaltainen dirt-track peli hyödyntäen 96 saabin koria(,hätäinen piirros tuossa):

  http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... aab-DT.jpg

  yks tyhjä hyvä suht ruosteeton kori makaa tos pihamaalla..siitä sais tehtyä vaik mitä kivaa..onhan noita ruotsinmaalla jotain ihan hienoja esiintynyt.. :odroll:
   
 9. Esco

  Esco 1st gear

 10. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Raumalla pyöri muinoin hieno kustompuikko, kaverikin alkoi sitten myöhemmin sellaista rakentamaan mutta se päätyi keskeneräisenä paaliin. Olen ihmetellyt miksi noita rakennetaan niin vähän verrattuna esim Amazoneihin. Voisi olla aika härski jos kuupan toteuttaisi samalla tavalla kuin ne ratrodkupla-rakennelmat, jäykkä etuakseli siirrettynä eteenpäin jne...
   
 11. kustum4evo

  kustum4evo 3rd gear

  sitä mäkin olen ihmetellyt..
  kuitenkin siinä on hyvät lähtökohdat kustompuikulamuotoihin..tai rodimielessäkin,vaikka jonkun 30-lukulaisen rungolle heitettynä..makee flake päälle ja isot sliksit taakse.. :odroll:
   
 12. Sepi

  Sepi 3rd gear

  Tuollapa niitä on kuvia siitä minun entisestä sukkulasta: http://www.students.tut.fi/~jokelaij/saab%2096.html
  Kattoa puotin muistaakseni 7cm, perää levitin 8cm ja volgan takalamppua yms. siihen tuli touhuiltua... :lol:

  edit:tämä linkki olikin näköjään jo lisätty.
   
 13. Nasu Peetu

  Nasu Peetu 1st gear


  Miten sää teet etuvetoseen jäykän etuakselin? :eek:


  Heh!
   
 14. Puli-Song

  Puli-Song 3rd gear

  Onhan nelivetotraktoreissakin jäykkä ja vetävä etuakseli!


  (HEH - itelles) 8)
   
 15. Zandmann

  Zandmann 3rd gear

  Totta hitossa, anna palaa vain. Kuupassa on muodot kohtalaisen kohdallaan ja pienellä muokkauksella saa hyvännäköisestä vekottimesta vielä katseita kääntävämmän. ;)

  www.saabclub.fi lienee tuttu osoite...

  -Janne-
   
 16. kopterix

  kopterix 1st gear

 17. Caprice87

  Caprice87 1st gear

  Komee peli :)
   
 18. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  U.P.E.A.
   
 19. janiluo

  janiluo Gearhead

  [​IMG]

  Tuo lamppujen siirto etusiipien päihin muuttaa auton ilmettä aika lailla. :p


  ´96 Saabin kori Hudson tyyliin keskeltä 30cm levennettynä Capricen lyhennetyllä rungolla voisi näyttää jo joltain. Tehkää joku Photoshopilla luonnos! :odroll:

  - Jani -
   
 20. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Jäis liian lyhyeks verrattuna leveyteen, 30 cm on kuitenkin paljon :eek:
   

Kerro tästä muillekin!