saabista kustomi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja u2, 6.9.2006.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Joo varmaan joutuis tosiaan jo pikkasen jatkamaan...Ja siihen työmäärään nähden kandee jo laittaa ennemmin jennkkisämpylä....Siis jos sellasta haluaa :)
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Nii, voihan ne tommosia pienempiäkin olla, miksei.
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :) Aivan. Ei se koko/valmistusmaa kaikkea merkkaa. Kyllä niitä muotoja voi ihastella pienemmässäkin mittakaavassa kun vielä tyyli sattuu kohilleen niin miks ei. :wink:
     
  4. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    eikai sil koolla oo niin välii..onhan se hieno se kustomoitu austin carson topilla ja suomessa kustomoitu mosse..

    eilen vähän rustailin tälläisii..
    http://i42.photobucket.com/albums/e345/ ... Saab96.jpg

    jos ei halua päästä helpolla niin jos heittäis koko korin kuplan alustalle..tai ottais kuplasta etupään akseliston ja keulille vaik fordin V6 ja taakse jäykkä taka-akseli..no joo onhan noita vaihtoehtoja.. :rotfl:
     
  5. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Rintapellistä poikki ja tumppaa -39 Fordin runkoaisat siihen pystyyn(nuo säilyy yleensä ehjinä kaikissa metsäraadoissa). Sit laittiaks vaihtaa vaikka 140-sarja volvon lattian tunneleineen ja taka-akselin ripustuksineen. Samalla voi koppaa tiputtaa lattiaan nähden. Etuakseliksi vaikka kavennettu ransitin palkki (jos ei oo vara 30-lukuseen Foordiin.) Lehtijousen korviin saa maailman helpoiten pultattua 4-linkin korvat. 8)

    Kamppeen ulkonäkö olisi silloin tuo Kustumin piirtämässä 4:n auton kuvassa tuo alavasen.
     
  6. Sepi

    Sepi Gearhead

    Tää mun entinen muuten saattais olla myynnissä, jos jotain kiinnostaa...
     
  7. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Mieki tunnen tuon nykysen omistajan. Mulle tuota kaupitteli ja kävin kattomassaki. Vaan ei oo sisätilaa missä pitää ni jäi kaupat tekemättä...
     
  8. john

    john 3rd gear

    meillä oli mökkiautona ysikuuppa joka ruostu poikki.
    nin rakenteli siitä tollasen. jos menee muuten ketuiks saahan siitä aina noi koneen ja laatikon. toinen vaihtoehto olis ollu trike.
    http://www.freewebs.com/kerpele69/kuvia.htm
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Taitaa kaverin tallista löytyä tuo musta liekitetty saabi nykyään. En oo varma, näin vaan tallin ovelta että musta ja samanlainen liekkisydemi nokalla.
     
  10. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Puuhastelin tällaisen pikaisen...

    [​IMG]

    -Olli
     
  11. MASI9

    MASI9 Gearhead

    Jahas, pittääpi visii sit hommata kajakki käyttikseks, tommosesta tulee kyllä paljon hienompi ku amazonista.
     
  12. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Nyt sytty kipinä tollaseen rodiin ja tiedossa jopa on muutama sämpylä hylättynä, mutta mitä asioita pitäis ottaa huomioon jos istuttaa vaikkapa taunuksen (tai jonkun muun) v6 moottorin eteen..paljon kattoa sais madallella ...tällasta pientä näin alkuun :odroll:
     
  13. hot wheels

    hot wheels 1st gear

    hienot on visiot ja kuvat.. kyllä tommosella jo ajelis :D
     
  14. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Kyllä voi ja pitää rakentaa! Aihiot ja osat ovat vielä kohtuuhintaisia, ja jos huonoon tyydyt niin melkein ilmaisia. Niissä yhdistyy hienosti 50-luvun alun muotoilu (joka pitää vaan -80-mallisessa vapauttaa niiden mustien kumipuskureiden, peilien ja isojen lamppujen alta), fordin v-kone ja rattivaihteet 70-luvun käytännölliseen ja turvallisuutta lisäävään varusteluun (tehostetut kaksipiirijarrut, edessä levyt, kunnon lämmitin jalasinpesulaitteisto, halogeenivalot, turvavyöt, niskatuelliset etuistuimet, kuskinpenkissä termostaattiohjattu lämmitin). Laitan lähiaikoina kuvia omastani, johon ei ole tehty mitään radikaalia, mutta paljon kaikkea pientä. Ei tekisi mieli luopua omasta, olisi vielä kustomjippoja joita pitäisi kokeilla, mutta kun riippuvuuteni v-koneen jytinästä alkaisi jo vaatia isompia annoksia kuin neljä sylinteriä ja 90 kuutiotuumaa...
     
  15. Ahis

    Ahis Gearhead

    Niin ja ah se vapaakytkin... Meillä Hämeenkyrössä ollut kimppa-kuuppa (puskurit pois, scallopit, ganksteri-lippa, luodin reikiä kylkiin) koki kaverin ajamana ikävän lopun... jarrut häipyi alamäessä ja 90-kurvi mäen alla, tietty oli vielä vapaakytkin päällä eli ei moottorijarrutusta. Ojastahan se sitten löytyi ja siltä reissulta jäi seisomaan kaverin pihaan, taitaa olla siellä vieläkin. Ajo-omituisuuksia paransi vielä takapään madallus joka toteutettiin hiekkakuopalta löydetyillä kivenlohkareilla. Kerran lähti sladissa takarengaskin vanteelta Kurussa kesäterassin edessä, no siitä ajettiin rauhaiseen paikkaan vaihtaan rengasta, tyhjättiin kivet pois perästä, rengas esille (tietysti tyhjä sekin) ja lisäksi rauhainen paikka osottautui pirkan juoksun maalisuoraksi. Eli kaikki meni just niinku pitikin. No samana iltana sillä tehtiin vielä maakuntakierros Parkano-Ikaalinen-Hämeenkyrö... Legendaarista.
     
  16. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    Tätä odotellaan innolla näytille :D
     
  17. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

  18. Mokomakin

    Mokomakin Gearhead

    :p jees, hieno on. Keep up the good work
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :wink: Väriyhdistelmä on nappiin!
     
  20. coroNet

    coroNet Gearhead

    Pikkupikkukustomeille kunnia sinänsä, mutta mulla ahtaanpaikankammo tiivistyi jo toyota timangissa, ku polvet oli koukussa ja oikean jalan lapikas paino kaikki polkimet pohjaan :D , mutta asiaan eli kuupasta saa mild-kustomin jo hyvin pienellä vaivalla...

    [​IMG]

    aihio tuli jo hommattua :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!