saako tilattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja always bb, 8.2.2006.

  1. always bb

    always bb Gearhead

    jostain noita takkeja (esim heartbeat of chevy, mopar,teami takit) yritetty
    on netistä löytää,kuvia olen paljonkin nähnyt,ai suomesta???
     
  2. Artturtle

    Artturtle 1st gear

    Ebayssa on ainakin jotain rotseja ja ei ole edes pahan hintaisia, laatu voi olla
    vaikka mitä :eek:
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Pilottirotsina noita merkkitakkeja saa kyllä ihan Suomestakin eli ainakin Ford, Mopar, Pontiac, Cadillac ja parikin erilaista Chevrolet pilottirotsia saa tilattua lähempää kuin on lähin puhelinkaan eli ihan vaikka samantein siinä näppäilemällä www.leatherheaven.com ja sieltä takit ja pilottirotsit. Nyt siellä ei näkynyt Chevroletista kuin kaks mallia mut ihan muistaisin että sama liike myi ainakin aikaisemmin myös noita Heartbeat of America -Chevrolet ja Chevrolet Racing takkejakin, ainakin jollain osastolla niitä oli American Car Showssakin kaupan.
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    First Impressions Sportwear teki joskus satiinipintaisia takkeja useilla eri brodeerauksilla. Nyttemmin ko. yritys hävinnyt, ei löydy mistään tietoa ko. firmasta. Nahkataivaan valikoima ainakin viime messuilla oli aika letukka painoitteinen, mistä Ford / mopar aiheisia? Tarkoittan lähinnä sitä että mistä löytyisi lisää eri malleja. Perustakit näkyi nahkataivaastakin löytyvän.
     
  5. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ite oon tilannu MoPar-aiheisia takkeja yenkkilästä, lähinnä eri MoPar-vara/viri-osia myyvistä putkista, ja tietysti Leatherheavenista on tulluna ostettua myös jotakin aiheeseen liittyvää...

    Hienoimmat tiimitakit löytyy noilta Nascar-tiimeiltä...
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    Joo tuota "Racing" kerhotakkia suunnittelinkin, mutta jotenkin se jäi. Mitäs oliskos muuten ukoilla into tilata holman&moodyn takkeja?
     
  8. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Mulla on toi Racing takki ja komia on. 8)
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Noita rättejä on joitakin tullut tilattua ebaysta ja ihan kelvolisia ovat olleet, vähän kun käyttää järkeä tutkiessaan mitä tilaa niin ei ole niin suuri mahdollisuus mennä viduiks.
     
  10. Hai

    Hai Double Gearhead

    RP:ssä on jokunen Mopar ja Ford aiheinen Nascar nahkatakki.
     
  11. always bb

    always bb Gearhead

    mopar takki malli löytys kiitos BRAKE DRUMILLE chevy vielä hakusessa
    ja ei mitään pelotti takkia
     

Kerro tästä muillekin!