Sääntösuomi/euvostohelevetti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mudracer, 15.7.2016.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    passerby tykkää tästä.
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mun mielestä pieni rankasu on paikallaan jos 1967 vuodesta amerikassa asunut tuo opel mokan muuttoautona. Vaikka kuinka ei autot kiinnosta niin oi vittu :D
     
    Saetkae, raaseriruiseri, FuryIII '71 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. BBC

    BBC Guest

    Olisi vähän ottanut selvää asioista ja hommannut laajan vastaavuustodistuksen niin ei olisi tarvinnut valoja vaihtaa. Eikö noita singereitä saa täältäkin ostaa, mutta siinäpä maksoi oppirahat aivan omista mokistaan.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jaahans eli pitääkin rangaista jos tuo väärän tawaran tullessaan, jep jep.
     
  5. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Justiin toisella palstalla valitettiin siitä notta pitää saada huristella vanhoilla muutaman sadan euron kipoilla eikä seurata Ranskan mallia, ihan vaan periaatteesta, koska haluaa ajaa sellasella...

    Ja sitten täällä valitetaan jos tuo "väärän" auton, vaikkaki itelleen mieleisen. Eli enää ei saakaan ajaa millä haluaa, ihan vaan periaatteesta ku parempaakin voi/pitää tuoda maahan.

    Ota nyt näistä selko! (vanha POFF-hymiö tähän)
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Tuossa jutussa kerrottiin, että nimen omaan "ei tuonut tullessaan", kun ryssi lomasäännön kanssa. Tullin ja trafin kannalta ihan perus USA-tuonti.
    Tietoa on saatavilla ja neuvoa voi kysyä.
     
  7. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Oma moka, olis tutustunut Kekkoslovakian ahtaisiin sääntöhin ja ei aliarvioinut sairasta kateutta joka Trafissa vallitsee.
    Tollot eivät ymmärrä että pitkien lomien kielto tuontiautojen vuoksi HAITTAA Suomen taloutta! Ei voi lomailla ja tuhlata $$$ Suomessa omistus aikana.
    Ja sit ne tekee mitä vain saadakseen enemmän veroja lastattua ajoneuvoihin. Harrikkaan lyödään 200-300% lisää "v*#@@lun vuoksi".

    No, oli ainakin oikea malli jolla mokasi - Opel MOKA.
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No eikait vapaassa demokratiassa kauan asunut rintamakarkuri voi tietää että täällä on vielä tsaarinajan byrokraatit vallassa, eli oma moka miksi vitussa piti tulla takaisin kotiin. Eikä ole ensimmäinen kerta kun virkavirheet kostaa pitkän poissaolon.
     
  9. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Nimenomaan, miksi vitussa piti tulla takaisin "kotiin". Tästä kannattaisi lähteä asiaa purkamaan.
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei ole paljon aikaa kun yhden kotiintulijan alumiininen "bassivene" silputtiin kullin tullin toimesta kun ei ollut perkele tajunnu hommata siihen CE merkkiä ennen kotiin paluuta.
     
  11. J.J.

    J.J. Gearhead

    Suomen venemafia on kyllä saanut uskomattoman hyvin lobattua kansalaisia kyykyttäviä lakeja jotka toki palvelevat veneiden maahantuojia erinomaisesti.

    Valtion pitäisi palvella kansaa, täällä Suomaliassa kansa palvelee valtiota eli kaikkea siihen kytkeytyvää eliittiä, byrokratiaa, virkakoneistoa jne. syöpää mikä tätä kansaa köyhdyttää.
     
    Saetkae ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mites minä muistan että topikin aloittaja piti pahana UE-asiana sitä EU:n ja Yhdysvaltojen neuvottelujen alla olevaa kauppasopimusta jolla näistä kaikista mm. autoteollisuuden lobbaamista protektionismisäännöistä päästäisiin kertaheitolla eroon?

    Ei tarttisi esim. laseissa ja valoissa olla erilaisia leimoja eri puolilla valtamerta.

    Missä EU siellä ongelma -kun "oikein" asioita siltä kantilta tulkitsee...
     
    Muokattu: 15.7.2016
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Huomasitko pikku vitsi että nyt ei ollut kysymys mistään teollisuudesta. Kysymys oli siitä että joku muuttaa takaisin kotimaahansa ja siitä miten sun kaltaiset mulkut rankaisee siitä paluusta.
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  14. litres

    litres Gearhead

    Pisteet sulle mudracer!
     
  15. Substitute

    Substitute Gearhead

    En huomannut pikkupillu, huomasin että kyse oli auton maahantuonnista ja EU:n ja Yhdysvaltojen erilaisista autoteollisuuden lobbaaman protektionismin takia vallitsevista säännöistä. Niistä jotka eivät toisaalla vastustamasi vapaakauppasopimuksen jälkeen voisi olla enää voimassa.

    Ymmärrän kyllä siihen vapaakauppasopimukseen sisältyvän ison ongelman.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Et sitten millään pysty pitämään angstias tuolla "roskalaatikossa"?
     
  17. Substitute

    Substitute Gearhead

    Vastasin hiekkalaatikkoleikki -nimittelyysi jossa nimittelit minua mulkuksi.

    Se oli aika loukkaavaa.
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ei ollu EU:n kanssa mitään tekemistä tällä, vaan kyse on ihan suomalian omasta mielivallasta
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Niinku tässä topiikissako?
     
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Onko toi autoteollisuuden aikaansaannota että noi valomääräykset on tollasia, vai liekkö vaan kahden valtiovallan päällekkäisiä standardointisysteemeitä?

    En ymmärrä miksi joku autoteollisuus olisi lobannut jotain standardiumpioita ja kahta eri standardia. Sehän vaan lisää törkeesti kuluja kun täytyy olla 2 eri mallia, 2 eri hyväksyntää, 2 eri tuotantolinjaa.....Kuitenkin se määrä mitä noita umpioita voidaan myydä muuttoautoihin on ihan hyttysen kusta valtameressä.

    Varmaan vaan usa pitää eurostandardeja hengenvaarallisena ja eu usa standardeja ja sitten saadaan tätä punanen vilkku keltaseksi- pelleilyä ja jotain sivuvilkkupaskaa ja dot valojen pakottamista toisiksi vaikkei autoon edes saisi muita kun dot umpioita.

    Ei ole mulla tietoa asiasta, on vaan luuloa
     
    Muokattu: 16.7.2016

Kerro tästä muillekin!