sähköauto miehen raketti rysähtää kuuhun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja tapsah, 26.1.2022.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    se oli toi nestemäinen happi joka hommasta kiusallisen, oon itekkin sen kanssa joutunu pelaamaan on aika kylmää ainesta...peloteltiin että joku oli sählätessää liittimien kanssa saanut suihkun käsivarteensa niin käsi oli jäätyny ja katkennu vallan kokonaan..
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    raketin lähettäminen onkin oikea ympäristö teko,sen polttoaine on todella haitallista otsonille ja raketti hommassa vielä haitallisempaa kun läpäisee otsoni kerroksen mutta suomessa tasataan huippuja lopettamalla autoilu taviksilta.
     
  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kaasutehtaan varjossa kasvaneena nähnyt sitäkin ainetta livenä. Kesätauolle tehdasta laitettaessa hapet laskettiin pihalle typpien tapaan. Oli sinertävä lätäkkö, josta ei pidä kävellä eikä ajaa fillarilla. Koulussa demot tehtiin turvallisuussyistä typellä.

    Nestehappea peltiämpäriin. Hieman etäisyyttä ja trasselitukko. Tukko tuleen ja heitto kohti ämpäriä. Trasseli ei mene ämpäriin asti mutta ääntä lähtee.
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    Täällähän on viherhipit vauhdissa kun päästöjä murehtivat :D
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Voi kun harmittaa... :odroll: ...sarjassamme uutinen joka ei juuri vähempää vois kiinnostaa, mutta Tesla-mies vois kyllä ampua ittensäkin sinne kuuhun...olishan sekin eräänlainen ennätys kun niitä tuntuu keräilevän :rotfl:
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Onhan se jo jotakin, kun pystyy myymään USA:lle liikennepalveluita satelliittien taivaalle ampumiseen.
     

Kerro tästä muillekin!