Sähköauto-uskovaisuus

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

 1. malvasto

  malvasto 3rd gear

 2. RaiRai

  RaiRai Gearhead

  malvasto tykkää tästä.
 3. malvasto

  malvasto 3rd gear

  90km/h voi olla huimaa. Joskus sellaista kyytiä menty Suzuki PV llä ,enään ei uskaltaisi
   
 4. Catiska

  Catiska 3rd gear

  No en menisi ihan noin suurella pensselillä maalailemaan. Teslan kupla ei ole mihinkään tyhjentymässä ja tuotteetkin käyvät kaupaksi oikein hyvin kun vielä huomioi ettei heillä ole montakaan korimallia tarjolla vaan asiakkaat joutuvat pikemminkin ottamaan sen mallin mitä saavat.
   
  Kruunusaari, Harri S ja Inlinee tykkäävät tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 6. Harri S

  Harri S Gearhead

  Hybridi ei muuten ole sähköauto vaan ihan tavan auto, jossa on pikku akku ja siten lähinnä vain jarrutusenergian talteenotto.

  Tuossa uutisessa kiteytyy hyvin suomalainen kateus; ollaan vaikka valmiita maksamaan siitä että toiselle saadaan hieman maksettavaa.
  Uutisesta selviää että taloyhtiö yritti tienata tälläkin asialla ja kun se ei lopulta onnistunut, veti kostoksi jutun maaliin asti ja joutui lopulta sitten osalle summaa itsekin maksumieheksi. Koska kulujahan tuosta tulee niiden oikeudenkäyntikulujen lisäksi.

  Tuo ”yhteistyö” on myös syy sille miksi en ikinä tule asemaan taloyhtiössä.
  On lähinnä naapureiden sun omiin asioihin sekaantumisen maksimointia se.
   
  Catiska ja RaiRai tykkäävät tästä.
 7. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Ei ne tollon kyl käyny ja oli kupla tyhjentymässä kuten kaikilla muillakin kerroilla kun muskin piti tehdä jotain epätoivosta hypen ylläpitämiseksi mikä sitten tollon oli ton itse ajavista autoista valehtelu, ilmeisesti nyt menee paremmin se vähä mitä olen seurannu. Osake on ainakin noussu eikä ole ollu mitään sekoilua hetkeensä tai ei ole osunu silmiin.
   
 8. malvasto

  malvasto 3rd gear

 9. Yamato

  Yamato 1st gear

 10. malvasto

  malvasto 3rd gear

 11. grantorino

  grantorino 3rd gear

 12. 1purehell tykkää tästä.
 13. Harri S

  Harri S Gearhead

  Ei onnaa Suomessa koska tavan sähköautoon ei saa kytkeä perävaunua, kun autolla ei ole vetomassaa.
   
 14. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Eikös kaikissa eu maissa pitäisi olla samat säännöt. Kärry pitäis saada kytkeä sekä Ranskassa että Suomessa tai ei kummassakaan:rolleyes: . Älytön idea silti
   
 15. peto

  peto Gearhead

  Olikohan 4-5v. sitten, kun tuli puheeksi automiesten kesken sähköautojen pienen varaustila ongelmat, ehdotin että pitäisi tehdä akkukärry, millä saisi ajomatkaa lisää kun lähtee esim. lomareissulle.

  Visioin myös, että sinne kärryyn kun laittaisi vielä diesel aggregaatin päkkättämään lisävirtaa niin taas voisi ajaa auringonlaskuun ilman pysähdyksiä:D
   
 16. Jouni_K

  Jouni_K 3rd gear

  Hyvä idea, vois ajaa moottoripolttoöljyllä ja makselematta dieselin käyttövoimaveroja, kun autohan on sähköauto, ei sillä ole väliä miten se sähkö on tuotettu.
   
  peto ja Inlinee tykkäävät tästä.
 17. teippi-mikko

  teippi-mikko Gearhead

  Mua onvähän ruvennu kiinnostaa tollanen sähköauto työmatka kulkineeksi ja muutenki kauppakassiksi, mutta käytettynä. Uuteen ei kynnet riitä enkä nää mitään järkeä uudenauton ostossa muutenkaan
  Nykyinen käyttis on ysärin lopusta ja kilsat lähentelee puolta miljoonaa. Pakko tunnustaa että rupee oleen volski vähä väsyny. budjetti vois olla n. 15ke ja paikkoja viidelle. Pitkät matkat saan tehtyä muulla kalustolla. Joten käyttömatka riittää 150km, lyhyempikin.
  mitähän noilla akkuautoilla on huoltoväli ja minkä hintasia huollot on kun ei niitä joka korjaamo voi virallisesti huoltaa. ja se käyttökulu kiinnostaa kovasti. Nykyinen vie 6,5l dieseliä ja vero on päälle 600€ vuosi. Mittariin tulee noin 20000km vuoteen mutta vähä vähempi tietty sähköllä kun pitemmät reissut jää pois.

  Mua ei tässä sähköautossa muu kiinnosta kuin käyttökulut, että onko se halvempi kuin tavan auto. Vituttaa jokainen omallla rahalla maksettu tankkaus.
   
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Seat Mii ois saanu viimevuonna 15k hintaan. Nyt on pari euroa vajaa 18k. Tosin vaatimus 5 paikkanen.... Voi olla ainakin aikuisilla ahdasta takana.
   
 19. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  5200 näyttäis olevan halvin Seat Mii nettiautossa tällä hetkellä. ;)
   
 20. rane58

  rane58 Gearhead

Kerro tästä muillekin!