Sähköauto-uskovaisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja viikinki75, 10.4.2019.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Eiköhän noita tule vielä siirrettäviä latureitakin, jossa isolla genulla voi ladata pattereita. Toimisi taloyhtiöissäkin, kun hukka lämmön saisi talteen. Jää siirtomaksut ja kaapelin kaivamiset pois, ja polttoöljy on halpaa.[/QUOTE]

  Mahdollisesti jotain terveysvaikutteista polttoöljyä ?
   
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  ensi viikolla kannattaa mennä koeajolle löytääkseen sopivan sähkiksen.tiistaina tai keskiviikkona käy liikkeessä sanomassa että saako tuon sähkiksen pihalle yöksi ja torstaina lähtee siitä koeajolle kun lupaa -27.silloin tietää mitä on ostamassa
   
 3. hantta

  hantta Gearhead

  Mahdollisesti jotain terveysvaikutteista polttoöljyä ?[/QUOTE]
  Tai pikkiriikkinen atomivoimala kerrostalon takapihalle :)
   
  pantera tykkää tästä.
 4. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Meinaatko että sähköauto ei ehkä lähde käyntiin -27 pakkasessa?
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. ZZ20

  ZZ20 1st gear

 6. tamrokki

  tamrokki 1st gear

  Mahdollisesti jotain terveysvaikutteista polttoöljyä ?[/QUOTE]
  Tällähän ratkee latausvaiva peräkärri perään mihin riittävän iso genu ja piuhat kiinni kaukosäätimellä käynnistys voi myös ajon aikana latailla
  " elekee ottako ihan tosissaa":)
   
 7. ari2004

  ari2004 Gearhead

 8. Cocco Bill

  Cocco Bill 3rd gear

  Täh,eikö tässä sähköautot vastaan muut vaihtoehdot ole juurikin aiheena ja vääntökohteena mm toimintasäde,tankkausaika ym kuten esim autoilun kustannukset joihin liittyy aikalailla myös auton ostohinta..vai liittykö? Minun ymmärrykseni mukaan tämä kommenttisi ei liity sähköautot vs muut mitenkään muuten kuin piilonaljailuna vai luuletko että minä autoja ostaneena olen luullut tienaavani niillä jotain ajaessa saati myydessäni ?
  Vuonna 75 ei varmaankaan ollut pahemmin sähköautoja täällä myynnissä eikä ehkä vielä seuraavanakaan vuonna todellisena vaihtoehtona bensa/dsl autoille joiden malleja ja merkkejä luettelitkin jostain syystä tärkeänä ,vai oliko?
  Minäpä en ole meuhkannutkaan ikään merkki,malli tai voimanlähdevalintojani mitenkään kenellekkään ja kuka näin tekeekin olisi kiva kuulla perustelujakin,vai ymmärsinkö tämänkin väärin että tämä aihe onkin kalustoluettelo mitä kukin omistanut?
   
  Muokattu: 6.2.2021
  Catiska tykkää tästä.
 9. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  ehkäpä näkisi itse paljon autolla pääsee oikeasti talvikelissä eikä myyntiorganisaation mainospuheita.
   
 10. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Ja saattaisi jopa huomata, miten lämmin se sähkis on, verrattuna webastottomaan bensa-autoon. Ei ekankaan mallin leaffissa palellu.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. J.J.

  J.J. Gearhead

  Ei palellut mutta tiukassa oli päästä edes sataakilometriä "tankillisella".
   
 12. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Näinhän se niissä on. Uudemmalla pääsee jo pidemmälle. Omat ajot ekan mallin leaffillakin pääsääntöisesti pystyisin ajamaan, mutten viitsi investoida kun on toimiva auto, jossa on enää ylläpitokulut.
   
 13. pantera

  pantera Double Gearhead

  Super Bowl Commercial
  Suomi mainittu

   
 14. hantta

  hantta Gearhead

  Tässä ketjussa mainittiin, paljonko mahdollisesti sähköauton arvo putoaa vs. perinteinen energiamuoto, joten kerroin, että harvemmassa autossa arvo nousee vuosien myötä, ei ainakaan omalle kohdalle ole sattunu vielä. Muuten olen valmis ostamaan sähköauton, kun saadaan tolppa pihalle, joten sittemmin uskallan kertoa kokemuksista sähköauton omistamisesta.
   
 15. pantera

  pantera Double Gearhead

  Taidampa lähtä koeajamaan renoo zoe'n , paikallisessa aviisissa oli että sellasta ny saa koittaa renoo kaupassa.
  Äitee tossa jutteli että hän ostaa uuden auton 80v lahjaksi ittelleen ens toukokuussa ja vaihtaa nykyisen 20t ajetun 5v vanhan clion sähkikseen kun sitä ei tarvi tankata
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. simeoni

  simeoni Gearhead

  Noilla kilsoilla niitä tankkauksia tuleekin about 5 vuodessa, kannattaa muistuttaa äiteetä et vähän useammin kuin 5 kertaa joutuu laittamaan johdon kiinni jatkossa.
   
 17. pantera

  pantera Double Gearhead

  Kyl tää on tiedossa, mutta asiassa on sellanen twisti että äitee ei oo tähän mennessä joutunut tankkaamaan ite, eikä aijo kuulemma opetella, sen verran tympeetä hiilivetymolekyylien tankkin lorottelu hänen mielestään on.
  Sen sijaan töpseliä seinään ja autoon on kyllä laittanut mutta pointti olikin se ,että meitä kuskeja ja kuljettajaprofiileja on yhtä monta erillaista kuin on kuskeja.. toinen kokee jonkun asian vastenmieleisenä ja toinen ei.
   
  Catiska tykkää tästä.
 18. ari2004

  ari2004 Gearhead

 19. pantera

  pantera Double Gearhead

  Uusia sähkiksiä alkaa tulla markkinoille vanhoiltakin toimijoilta ja yks meikää miellyttävä on toi uus kädi ,vaikka lincoln navigatorilla ajelenkin.
  Erittäin tyylikäs.

   
  Catiska ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. leivonharri

  leivonharri Gearhead

Kerro tästä muillekin!