Sähköbensiini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Procharged Vette, 14.1.2022.

  1. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Tänään alkaneessa Arctic rallissa kuulemma ajetaan sähköpolttoaineella joka on hiilivapaata. Mielenkiintoinen avaus. Litrahinta lienee aika suolainen vielä tässä vaiheessa. MM rallissa myös siirrytään samaan aineeseen. Eiköhän tuo tule pumpullekin tarjolle jossain vaiheessa.
     
  2. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Pitää vaan ensiksi saada polttomoottori autot mahdollisimman vähiin kitkettyä ja rahat kerättyä pois vihreen akkuauton muodossa ja ihmiset velka paskaan kiinnitettyä niin taas voidaan ruveta palaamaan takasin päin.. Näin saa taas bensa autojakin myydä urakalla!
     
    White Elemant ja Swinger tykkäävät tästä.
  3. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Tyhmä nimitys, kyseessä on siis hiilivetypohjainen (eli ihan tavanomainen) polttoaine, joka sisältää synteettisiä ja uusiutuvia komponentteja. Hiilivetyjä saadaan tässä aikaan elektrolyysillä. WRC:n sivuilta löytyi vähän paremmin tietoa.
    Eli litku ei tosiaan ole mitään mullistavaa, taas media loistaa nerokkuudellaan.
     
    Catiska ja White Elemant tykkäävät tästä.
  4. XJR

    XJR 3rd gear

Kerro tästä muillekin!