Sähköinen Holleyn bensapumppu ja vakiotankki?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja F-body, 8.8.2018.

  1. F-body

    F-body Gearhead

    Tuossa oon koittanut hakea järkevää paikkaa Holleyn sähköpumpulle vakiotankin kanssa mutta ei oikeen tahdo löytyä. Olisko ideoita tarjolla toimivista kokonaisuuksista? Loppuu suurteho mekaanisella pumpulla nyt soppa koneelta.
     
  2. F-body

    F-body Gearhead

    Niin ja tietysti A-koppa kyseessä.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    mulla vararengaskotelossa, lattiaan rakennettu hiukan korotettu vanerointi jonka alle jää hienosti... vai olikohan se carterin pumppu?
     
  4. F-body

    F-body Gearhead

    Tuolta tuli kans jo muuta reittii hyvät vinkit. Aattelin laittaa tankin taakse läpi varapyöräkotelon. Moottori sisäpuolelle ja bensalinjat ulkopuolelle.
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kunhan nyt ääneen ajattelen, mut onks bensalinja, varsinkin se tankkiin menevä imuputki tarpeeks iso? Kun aika äkäseenkin mottiin vielä riittää mekaaninenkin pumppu, mitä noita muiden vehkeitä oon ihmetelly...
     
    jariha tykkää tästä.
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    samaa pähkäilin itekki ku eukon reippaaseen 500hv isolohko riittää mekaaninen hivol pumppu ihan hyvin? siinä on vakiolla 8mm (tai sit se on 10mm)putkella konehuoneeseen? darttiin tehtiin aikanaan kymppimillisestä ja silloin tuli laitettua samalla toi sähköpumppu:eek:
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Mekaaninen pumppu on aina takapyöriltä pois.
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    Mutta paljonko?
    Kadulla varmasti aivan se ja sa sama.
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ihan samasta paikkaa se sähkönenkin on pois, jos koneessa on laturi...
     
  10. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Jos kyse olikin painosta?:D
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

    Mutta vähemmän silti.
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hollikan sininen pumppu imee kuin 1000€:n huora, ei sen ole pakko olla tankin alapuolella. Mulla on tollanen tallilla imppaamassa tomaattimehua, liuotinta, pienkonebensaa, välillä impattu jäteööliä, glykoolia ja vieläpä pystyssä olevista tynnyreistä. Laitettu myös Tbi tuuttavehkeisiin konehuoneen puolelle ja toimii.
     
  13. xarper

    xarper Gearhead

    Mullakin on Carter p4070 konehuoneessa vaikka pitäs olla tankin luona eikä mitään ongelmaa.
     
  14. F-body

    F-body Gearhead

    Tosiaan loppuu soppa yli 6000 kiekan 408 pikkulohkossa. Heppoja yli 500. Todettu nyt mittarilla että paineet tippuu nollaan ja motti sammuu bensan puutteesta. Melko janoinen on läpät auki näköjään.
     
  15. F-body

    F-body Gearhead

    Lisätään nyt viel et 1/2" bensalinja. Ei pitäis sieltä ahdistaa.
     

Kerro tästä muillekin!