Sävelradio Pe. klo 19-21

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja impala1968, 11.2.2005.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ohjelma Ylivaihde (hyvä nimi... :lol: ), sinulle joka viihdyt tallissa paremmin kuin sohvalla tai jotain, yhteistyökumppaneina mm. FHRA.
    Tuli tuossa mainos radiosta äsken, pitänee kuunnella?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Sehän on tänään! Emäntä on kutsuttu teatteriin, joten jos poika kykenee pitämään koirat talossa, menen katokseen ruuvaamaan dodgea ja radio auki. Nääs kun talossa sisällä ei ole radiota.
     
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onpahan aika korni nimivalinta täytyy sanoa.

    Sävelradion sivuilta ei löytynyt ohjelmatietoja :(
     
  4. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    Huh.. Huomasinpa tämän viimehetkellä. Ja vielä löysin Sävelradion kaapelistakin 8)
     
  5. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    No?
    Kuunteliko kukaan??? Itse unohdin ja muistin nyt kun tän topicin näin täällä. Laitanko kalenteriin ens perjantain kohdalle muistutuksen???
     
  6. Tommi_82

    Tommi_82 1st gear

    Tulihan se kuunneltua.. Ja nyt vasta huomasin että ohjelma on loppunu jo tunti sitten :D Saapi soida sävelradio lopun iltaa meikäläisen kämpässä :odroll:
     
  7. Tweek

    Tweek Gearhead

    Kuuluihan tuo täälläkin. Musiikki oli enimmäkseen jotain 50-lukuun verrattavaa ja välissä tuli sitten vähän asiaakin.
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Aika vähän tosin, mutta ei kai tuo muuten ois sävelradio. Musa oli sellaista, että ei välttämättä muilta kanavilta paljon kuule.
     
  9. Just Burn Out

    Just Burn Out 1st gear

    Mihin se cruisingradio, voisko se vielä palata kuvioihin?
     
  10. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Joo kääntelin kanssa kesken ohjelman kanavalle, juuri silloin tuli mainos lääkkeestä erektio-ongelmiin, hyvin ovat mainostajat perillä alan harrastajien ukkoutumisesta...

    Mitenkäs on, tuleeko tämä ohjelma myös tulevina perjantaina? Hieman sekavalta ohjelma vaikutti näin lyhyen tutustumisen perusteella.
     
  11. pas2

    pas2 Gearhead

    Jaa se oli semmonen ohjelma. Tulikin perjantai-illalla ajellessa vähän kummallinen fiilis kun just oli viisvitosen vanteet mielessä kun Misfits-kasetti loppui ja rariosta tuli HYVÄÄ musaa.
     
  12. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Perjantaina tuli istuttuu 6h auton ratissa ja sattu jäämään kaikki cd:t (paitsi 1) Hankoon, ni tuli ahkerasti veivattuu radioo. :lol: Toi sävelradio löyty sattumalta just tohon aikaan tuolla Mikkelin huitteilla. Olipahan hyvät musiikit - Ne sävelradion juontajat on vaa vähä sellasii jorisijoita, et ei aina jaksa kuunnella. :eek: Mut yrityksestä ja musiikista arvosana 9+
     
  13. Kaj S. LaHurri

    Kaj S. LaHurri 1st gear

    Sävelradio on jo pitkään ollut aika hyvä cruising-musiikin lähde. Päivällä "parhaaseen kuunteluaikaan" tulee turhaan paljon Paula Koivuniemeä yms, mutta joskus illalla ei pääse tallista pois, kun tulee tosi hyvää rockenrollia. Pääkaupunkiseudulla 92,5. Hyvä vaihtoehto on Iskelmäradio 96,2 jonka lajitelma on hyvin samantapainen (joskin vähän ennemmän "parhaat kotimaiset"). Sitten on Suomi plus 88,6 jossa myös edellisenkaltaista musiikkia mutta vähän uudempaa kuin 50-luvulta. Autossa kun on pikanappulat saa vaihtamalla näiden välillä lähes aina kelvollista musiikkia.
    Eiköhän nämä asemat löydy monelta paikkakunnalta.
     
  14. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Terppa tohtorit
    Ja eikun ideaa pukkaa, aatelkaas oikea overdrive radio. Sinne kerran kuukaudessa kokoontuis valikoitu joukko tosi tietäjiä sit porukat soittas ja kyselis vaikeita. Vois olla meinaan aika lennokas ohjelma varsinkin noin perjantai-iltaisin toimitettuna ja suorana tietysti. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Venlat ja jussit ja mitänäitänyton ois varma nakki...
     
  15. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    no kertokaas nyt sitte,että kuka/ketkä artistit siellä esiintyi ko. aikaan? Meinaan vaan, että veivaanko perjantai-iltaisin Sävelradion taajuudelle, vai jätänkö Radio Citylle?
     
  16. mites mahtaa olla.Ei vissiinkään kuulu täällä Porin seudulla?
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

Kerro tästä muillekin!