Saratoga - nykiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ire_, 24.1.2011.

 1. Ire_

  Ire_ 1st gear

  Moi!

  Kyseessä on 2,5 -92 Saratoga, ajettu 250tkm.

  Ongelmana olis nykiminen.
  Kellään tietoa mistä se voi johtua?
  Myös kierrokset humpailee tyhjäkäynnillä.
  Katsastuksesta ei menny läpi, koska ei saatu päästöjä mitattua

  Tähän mennessä on katottu:

  -virranjakajankansi
  -tulpat
  -ilmanputsari
  -kaasari aukastu, jossa oli kosteutta

  Seuraavaks olis bensansuodattimen vaihto, et jos sillä olis osuutta asiaan...
   
 2. Rollonpoika

  Rollonpoika 1st gear

  Meillä Voyagerissa (2.4 l-99)oli nykimistä tasakaasulla, ja humpas tyhjäkäynti kans. Tulpat ja tulpanjohdot vaihtoon niin avot, hienosti kulkee ja kehrää. Tulppien kärkiväli tuli laitettua kans ohjekirjasen ilmottamaan.
  Nuissa kanssakärsijöiden kokemuksia lueskelin ja päätin kokeilla. Samperin herkkiä noiden tulpanjohtojen kans ainaki Voyager, niin miksi ei myös Saragin...
   
 3. kd0264

  kd0264 Gearhead

  Tulpan johdot vaihtoon, niin alkaa luultavasti toimimaan. Omassa 3.3L Voyagerissa samaa vaivaa pari vuotta sitten ja oli helppo vika todeta, kun räpläsin vikaa etsiessä tulpanjohtoja, niin iski mukavasti sormille. Keskimäärin 50€ on hintaa johtosarjalla. Saa normi varaosaliikkeestäkin Carol ja High Voltage merkkisenä. Ensimmäinen puulaaki valmistaa kuulema piuhoja eri autonvalmistajille alkuperäistuotteena. Myydään vain eri nimellä kuluttajille.
   

Kerro tästä muillekin!