Saratogan pyyhkijät ongelmana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kd0264, 28.1.2009.

  1. kd0264

    kd0264 Gearhead

    Onkos kellään tietoa mikä voisi aiheuttaa semmoisen vian kuin, tossa emännän autossa, elikkä kun laittaa virrat päälle alkavat pyyhkijät elää omaa elämäänsä eli lähtevät päälle vaikka ei ole koskettu viiksessä olevaan katkaisijaan. Tuo vika tuli yht'äkkiä, tosin jalkotilassa olevat pistokkeet olivat irti hitsauksen aikana ja kun tyrkki kaikki paikalleen, ja käynnisti auton, niin pyyhkijät alkoivat pyyhkimään. Vika muuttui nyt alussa mainitun kaltaiseksi.
     
  2. kd0264

    kd0264 Gearhead

    Jaahas, vika korjaantuikin itsekseen. Tuli purettua kojetaulun muovit ja tarkistettua pistokkeet ja maadoitukset, muttei siellä vikaa ollut. Annoin pyyhkijän moottorin hurista (Pyyhkijän varret irtonaisena) ja kas, ne pirut sammuivat. Nyt pelaa kuin on tarkoituskin, tihkut ym. Mikä lie Chryslerin oikku ollut??? :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!