Satakunnan Mobilistien Vappu 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 1.5.2008.

  1. Ahis

    Ahis Gearhead

    Avaan nyt uuden topikin tällekkin vaikka oli ja meni jo.

    Letka oli suunniteltu liian kiemuraiseksi, liikennevaloja ja risteyksiä aivan liikaa josta johtuen letka ja kaupunki oli aivan sekaisin.

    Simat ja muut tarjoilut loppuivat alkuunsa, ei mua nyt se v*tuta mut muksu nyt odotti sitä tippaleipää ja sen voimalla jaksoi koko päivän tallustella tuolla. No saihan niitä rahalla sitten muualta.

    Positiivista oli se että paljon oli porukkaa ja tuttuja, ilma oli kuiva ja muutenkin hyvä.

    Tuolla kuvia:

    http://s250.photobucket.com/albums/gg26 ... 008_Ahola/
     
  2. JPN73

    JPN73 1st gear

    Juu kivasti oli porukkaa, ja tuli annettua pieni työnäytöskin siinä ABC:n pihas, kun meidän Buiksia rupes vissiin ujostuttaan ja se vähän pissi alleen (alavesiletku vähän repsahti klemmarin juuresta, no tulipahan vaihdettua ne jäähdytysnesteet siinä sitten samalla :oops: )
     

Kerro tästä muillekin!