Saviksen varttimaili. Lisätty kaksi videota.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Savis, 20.5.2006.

  1. NHRA

    NHRA 1st gear

    MiCiC: Pohjanmaan alueelta tulee näin ensinnä mieleen vaikkapa tulevan lauantain West Coast Street Cup avaus Kauhajoella, sitten seuraavana lauantaina (3.6) Wasa Street Race Vaasan lentokentällä. Jos yleisön edessä aloittaminen ujostuttaa, niin Kauhajoella on myös testi-iltoja 14.7 ja 4.8. klo 19:00-22:00 (toki ainakin ekassa Kauhajoen testi-illassa oli enemmän yleisöä kuin monesti kisoissa :D ).

    Eli tilaisuuksia ja mahdollisuuksia on, rohkeasti vaan joukkoon mukaan!
     
  2. MiCiC

    MiCiC 1st gear

    hmm.. :wink:

    Piru ku ei nyt satu silmään sitä topiccia missä puhuttiin niistä vaatimuksista mitä autos pitää olla. Vai saako sinne kauhajoelle tulla koittamaan vaikka mummon ooppelilla kuinka kulkee? Pitääkö mun perjantaina vaihtaa bensalinjat, hommata ajoasut sun muut jos tahton tulla kaasuttelemaan?
     
  3. NHRA

    NHRA 1st gear

    Jos kisoissa on Streetman-ryhmä, on se tarkoitettu juuri siihen että voi tulla vaikka sillä mummon Ooppelilla kokeilemaan. Toki enemmän saa varmaan kokeiltua noissa testi-illoissa, silloin kun on yleensä vähemmän tunkua radalle.

    Periaatteessa myös Streetman-ryhmää koskee samat säännöt esim. letkuklemmareiden suhteen kuin muitakin ryhmiä, mutta käsittääkseni näistä asioista on Streetmanien kohdalla oltu valmiimpia joustamaan. Tietenkään auto ei saa vuotaa mitään litkuja, ja muutenkin auton on oltava kunnossa. Mutta turvakaari- ym. vaatimukset alkaa iskeä päälle vasta kun alitetaan 11.5 aika, ja varsinainen ajopuku taitaa olla vasta 10 sekunnin alituksen jälkeinen asia (viisaammat korjatkoot). Pitkähihainen paita/takki ja pitkälahkeiset housut sekä jonkinmoiset hanskat riittää ajoasuksi aika pitkälle, kypärä tietenkin vaaditaan. Ainakaan Kauhajoen testi-illoissa ei ole toisaalta vaadittu muuta kuin 10 euron rahasuoritus ajamiseen.

    West Coast Cupin säännöt löytyy Sunrise Cruisersien kotisivujen kautta (www.sunrisecruisers.com), samoilla säännöillä ajetaan myös Wasa Street Race.
     
  4. jukka63

    jukka63 1st gear

    mä voisin lainata katusliksit vanteineen,kun oma mahtimoottori :rotfl: on vielä työn alla.mahtaako sopia valluun,kokeilemalla se nähdään.pistä yv:tä,jos kiinnostaa.
     
  5. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Ihankuin oisit heittänyt kolmosta pesään liian aikasin. :odroll:
     
  6. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Do dii,hienoa Savis että pääsit testaamaan valtteria......pääasia on kuitenkin oikea suunta,ei vauhti????? 8)
     

Kerro tästä muillekin!