Savupiiput

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja HEAVYDUTY, 27.3.2008.

 1. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

  Vissiinhän tossa nykyrahasta on kyse? En välttämättä maksais
  parista putkenpätkästä 1900€ (11305mk)!!! . Vai oonko vaan
  liian vanha(ja köyhä) näihin hommiin :eek:

  http://www.nettivaraosa.com/viewPart.ph ... update=&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=2@sortCol=@ord=@id_part_type=39@id_part_category=@id_vehicle_type=2@id_make=231@id_model=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@status=F@posted_by=@new=@update=
   
 2. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Jotenki tuo näyttääs euroja olevan... Väliin aivan ohimennen käyny mielessä että joku jossain joskus saanu päähänsä että se mikä on jotenkin liittyväistä H-D:hen, saa maksaa aivan mitä tahansa. No hyvä se, ehkäpä raha liikkuu ja käy pyydykseen... :pinup:
   
 3. HEAVYDUTY

  HEAVYDUTY 1st gear

 4. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Hmm...pikku arvelus: toi renkaan vinkuna oli kyl lisätty tohon vireoon jälestäpäin! Sauhun ny ymmärtää.

  Mutta itte äänenvaimentajiin - täytyy olla tosi motoristi että laittaa tollasset härpättimet omaan moottoripyöräänsä, meinaan että enpä oo huvittavampaa keksintöä vähään aikaan nähny! Menee jo ihan sille tasolle kuin taannoin kattelin yhtä mopoa johon omistaja oli asentannu kuusi taustapeiliä, kolme äänitorvea ja jotain muuta rekvisiittaa.

  Vähän tämmösseeseen tyyliin:
  [​IMG]
   
 5. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

Kerro tästä muillekin!