Savut voimamoottorista!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja poskisolisti, 6.4.2009.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :lol: Tänään pääsen ottamaan savut voimamoottorista..kannen kiristys vielä ja sitte alkaa jytistä! Täytyy käyttää lämpimäksi ja sitte vaihtaa heti öljyt -ettei tuu kalpa..

    Olisin jo illalla saanu laitten tulille -vaan kun ei löytynä momenttiavainta mistään..sellasta se on ku lainailee työkalujaan tuttaville ja kylänmiehille.. :cry: :odroll:
     
  2. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Siis maalima on ihmeitä täynnä!!! Konehan kävi paljon odotettua nätimmin ja vääntö alkaa tuolta 2800rpm paikkeilta.......tästä tulee mahtivehje. :p
     
  3. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Minkälaisia stategisia mittoja? :eek:

    Entä teho / vääntö? 8)

    Toivottavasti mekin saadaan pääsiäisen jälkeen 468 cid Rakettimoottorista savut ja tehot irti. Ameerikan Joe päätti lähettää meille vain 8 tönäriä 16 sijaan... :mad:
     

Kerro tästä muillekin!