sb mopar rullavipat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sbm396, 12.6.2007.

  1. sbm396

    sbm396 Gearhead

    onkos muilla ollut onkelmia mopar performansen keinuilla lukkomutteria kun vähän kiristää niin napsahteloo poikki nua säätöruuvin päät tuntuvat viilalla koittaessa lasikovilta saakohan niihin kunnollisia ruuvia jostain.
     
  2. gomopar

    gomopar Gearhead

    Juu... On ollut samoja ongelmia Crane gold -vippojen kanssa. :mad:
    Ei tosiaan uskalla kiristää. Katkee heti tai viimeistään kun runtasee koneen kierroksille. SItten saakin taas kalastella sitä katkennutta päätä ja mutteria jostain koneen uumensita. Peräpaksissa on ollut mukana työkalut ja pitkä magneetti jotta remppa onnistuu kenttäolosuhteissa
    kylillä yön pimeydessä. :D
    Tilasin uudet ruuvit Cranelta ja ne on kestänyt. Tosin en kirinyt niitä kovinkaan ja laitoin Loctitellä kiinni. Senkin jälkeen yksi ruuvi pyöri auki. (ei katkennut) ja tönärin pää hieman vasaroi vippaa altapäin. Ei isoa vahinkoa mutta kyllä on vitutusta riittänyt noitten kaa.
    Niin ja vielä. Siitä Cranen ruuvisatsista puuttui yksi ruuvi ja mutteri :mad: ... joten yksi on alkuperäistä sarjaa.

    Noinkohan löytyisi vaikka jeseliltä kunnon ruuvit vai täytyykö ne teettää jossakin. Kierre taitaa olla 3/8 unf, ja kuula on 5/16 halkaisijaltaan.
    Auto on ollunna telakalla jonniin aikaa joten ei ole ollut akuuttia tarvetta hommailla ruuveja mutta edestään sen vielä löydän :cry: .
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Noita säätöruuveja saa monistakin eri paikoista. Cranella oli vuosia sitten joku virhe karkaisussa, ja ruuveista tuli liian kovia, ne sai vaihdettua aikoinaan "takuuseen". Mopar Perfin vipat on myös cranen tekemiä.
    Vaikkapa Smith brothers tekee laadukkaita säätöruuveja, mut vois noita löytyä erilaisia myös suomalaisista vauhtiputkista.
     
  4. sbm396

    sbm396 Gearhead

    us-partsista tilasin sarjan 35e. vanhasta veivin pultista tein jo aiemmin pariin vipuun pultin ne pysyi kyllä kii. kun olis täälä työpaikalla cnc sorvi niin tekisin kunnon tavarasta uudet.
     

Kerro tästä muillekin!