sbc 327 viritys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bandit_1, 4.10.2009.

  1. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Eihän toki, ei 327:ssa mitään vikaa ole.
    Kokeilinpahan vaan onko miehellä enää yhtään huumorintajua jäljellä...
     
    Bluestone tykkää tästä.
  2. Temutin1

    Temutin1 1st gear

    Nyt saatu vihdoin kone nokalle ja impala liikenteeseen.. L79 comp cams nokka tuli.. nyt ajeltu 200km ja tänään rupes kone kolisemaan silloin tällöin.. ohessa video miten naputtelee .


    ei oo tullu mulle ikinä vastaan että kolina häviää välillä..

    venttiilikopat käytin pois muttei näkynyt mitään ihmeellistä.. ääntä en oo pystyny paikantaa oikein vesisateessa..

    ainoo mitä kattelin tuossa että pyöriikö tönärit koneen käydessä niin 2 ja nelosen imut tais pyöriä aika vinhaa vauhtia muihin nähden..
     
  3. Temutin1

    Temutin1 1st gear

    Nyt purin imusarjan pois. nostajissa ei näkyny mitään ihmeellistä . tönärit on suorat silmin katsottuna.. startilla kun pyöritteli niin kolina kuulu hetken aikaa ja sitten taas hiljeni.. kaippa se on nostettava pois ja kurkattava miltä laakerit näyttää..
     
  4. eno

    eno Gearhead

    Video on yksityinen, ei näy
     
  5. Temutin1

    Temutin1 1st gear

    no nyt..?
     
  6. Flash

    Flash 3rd gear

    Itsellä alkoi kanssa viime talvena rempattu 327 naputtelee. Kaikkien tönäreiden yläpäästä oli kulunut tavaraa, pallo oli muuttunut pyramidiksi ja yhdestä oli jopa koko pallo hävinny. 7 nostajasta oli sokat kappaleina ja irronnut. Joistain keunuista oli luonnollisesti tönäri kuluessaan syöny kans jälkeä. Nostajien pohjat oli ok näköset, samoin nokka mitä näki kurkkia. Talvella nostaa pois keulilta ja kalastella puolet sokista öljypohjasta mitkä ei nostalaaksosta löytynä. Liekkö öljynkierrossa häiriöö yläpäässä? Ei ainakaan kusemalla tullu ku kopat auki käytin ennen purkua. Öljypumppu on vakio. 3500 mailia kerty mittariin huolettomia kunnes alko naputtelee.
     

Kerro tästä muillekin!