sbc jakopää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Morbidelli, 29.1.2016.

  1. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Olisko mestareilla tietoo milloinka jakopään ratakset ja ketinki olisi vaihtokunnossa? Koppa on auki, niin näyttäis ketinki olevan löysähkö. Kyseessä olis 305 kone ja muovinen rataksen pinnotus nokka-akselilla ja telaketju.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kannattaa vaihtaa ne viimeistään nyt, jos kerran vielä se pinnoitettu ratas. Pinnoitus kun alkaa irtoilemaan niin ketjun hyppääminenkin on lähellä.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ton selityksen perusteella vaihtokunto on saavutettu. Sikäli hauskaa että se on todennäköisesti tehtaan jäljiltä koskematon.
     

Kerro tästä muillekin!