Sbc köhähtää äkkiä kaasua annettaessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ponu84, 6.6.2021.

 1. Ponu84

  Ponu84 2nd gear

  Noussut tuollainen oire ilmoille tässä viimepäivinä,eli nopeesti kaasua painettaessa hieman köhähtää ja empii ennenkuin alkaa vetämään,tuossa jo kokeilin kiihytyspumpun akselia toisiin reikiin että jos sattuu saamaan liikaa,tulpat ja piuhat on menossa vielä vaihtoon mutta arvuutelen tässä ääneen mitä muuta osais alkaa tutkimaan.kyseessä siis 350 pikkasen piristetty pata ja vuoden vanha 600 edelbrock sekä Hei jakajalla...kuumassa koneessa ei läheskään niin pahana tuo ongelma
   
 2. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Olisko Neulojen jouset liian löysät ja menee hetkeks laihalle?
   
 3. 3964

  3964 2nd gear

  Bensan puutteelta tuo ennemmin kuulostaa kuin liialta bensalta,afb edeli tekee tuon herkästi kun toisioläpät aukee.
   
 4. Ponu84

  Ponu84 2nd gear

  Tossa tuli vasta vaihettua bensapumppu kun vanhasta purkaantui akseli rungostaan irti,tosin ei montaa tuhatta kestäny ajaa ja vuotavaa bensalinjaa lattian alla tuli myös korjattua,eikä tuo muuten ala kakomaan kuin äkkiä painettaessa
   
 5. f34

  f34 Gearhead

  Moottori sammuksissa, ilmanputsari irti ja kaasuvivusta kääntö, ruiskuaako kurkkuun kiihdytyspumpusta bensaa?
   
 6. fennia

  fennia Gearhead

  Epäilusin kans et kuihdytyspumpun kalvo paskana.
   
 7. Isamu

  Isamu 2nd gear

  Tämä nyt ei sinua auta koska olet jo kokeillut, mutta mulla oli viime kesänä saman tyylistä oiretta omassa ja korjaantui kun siirsin kiihdytyspumpun vivun keskimmäiseen asentoon.

  Mulla oli alunperin kovimmassa asennossaan niin oliskohan saanu liikaa bensaa kun äkkiväärästi annosteli kaasua. Tulppien kunto myös puolsi tätä mutuilua.
   

Kerro tästä muillekin!