Sbc moottorin kiinnityspisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 8.4.2021.

  1. manun

    manun Gearhead

    Mitä arvelette jos tuommosen v8 laitta kiinni runkoon siitä ihan moottorin etupäästä, tuleeko ongelmia? Muistelen nähneeni vanhoja kuvia joissa kone oli kiinnitetty siitä jakopään kopan molemmin puolin.
     
  2. Weijari

    Weijari Gearhead

    Tohon tarkoituikseen on ihan virallisia viriosiakin. Esim Transdapt 4686
     
    valtope tykkää tästä.
  3. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Ensimmäiset pikkulohkothan olikin etukiinnitteisiä, eikä lohkon kyljissä edes ollut kiinnityspisteitä, joten tuskin tulee mitään ongelmia.
     
  4. Noin uteliasuudesta vain, että onko niin eksottinen projekti, että tarttee käyttää norsunkorvakiinnitystä?
     
  5. valtope

    valtope Gearhead

    Mulla oli Chevy Vegassa Transdapt V8-kitti, jossa motti kiinni etupäästä, niin sai tilaa "isoille" Hooker peltisarjoille, ahtaaseen konehuoneeseen.

    Hyvin toimi !

    esimerkki ohessa:

    https://www.winnerscircle.com/products/tra4686
     
    Muokattu: 9.4.2021
  6. manun

    manun Gearhead

    On se niin eksoottinen kun 62 rambler classic. Siinä ei osu sbc sivukiinnikkeet palkin kohdalle lähi mainkaan. Yhen siirtosarjan jo tein mutta en ole tyytyväinen toteutukseen. Alkuperäinen kuutoskone oli kiinnitetty moottorin etupäästä mutta oli myös tuettu kytki kopan kohalta. Arvelen sen takatuennan liittyvän siihen putkikardaanin.
     
  7. manun

    manun Gearhead

    Kiitos linkeistä ja vinkeistä, alan toteuttamaan.
     
  8. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    bbford tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!