Sbc moottorin kiinnityspisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 8.4.2021.

 1. manun

  manun Gearhead

  Mitä arvelette jos tuommosen v8 laitta kiinni runkoon siitä ihan moottorin etupäästä, tuleeko ongelmia? Muistelen nähneeni vanhoja kuvia joissa kone oli kiinnitetty siitä jakopään kopan molemmin puolin.
   
 2. Weijari

  Weijari Gearhead

  Tohon tarkoituikseen on ihan virallisia viriosiakin. Esim Transdapt 4686
   
  valtope tykkää tästä.
 3. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Ensimmäiset pikkulohkothan olikin etukiinnitteisiä, eikä lohkon kyljissä edes ollut kiinnityspisteitä, joten tuskin tulee mitään ongelmia.
   
 4. Noin uteliasuudesta vain, että onko niin eksottinen projekti, että tarttee käyttää norsunkorvakiinnitystä?
   
 5. valtope

  valtope Gearhead

  Mulla oli Chevy Vegassa Transdapt V8-kitti, jossa motti kiinni etupäästä, niin sai tilaa "isoille" Hooker peltisarjoille, ahtaaseen konehuoneeseen.

  Hyvin toimi !

  esimerkki ohessa:

  https://www.winnerscircle.com/products/tra4686
   
  Muokattu: 9.4.2021
 6. manun

  manun Gearhead

  On se niin eksoottinen kun 62 rambler classic. Siinä ei osu sbc sivukiinnikkeet palkin kohdalle lähi mainkaan. Yhen siirtosarjan jo tein mutta en ole tyytyväinen toteutukseen. Alkuperäinen kuutoskone oli kiinnitetty moottorin etupäästä mutta oli myös tuettu kytki kopan kohalta. Arvelen sen takatuennan liittyvän siihen putkikardaanin.
   
 7. manun

  manun Gearhead

  Kiitos linkeistä ja vinkeistä, alan toteuttamaan.
   
 8. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  bbford tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!