SBC öljypohjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja manun, 29.7.2019.

  1. manun

    manun Gearhead

    Millä perusteella ostan öljypohjan koneeseen onko muita asioita mitkä pitää huomioida kuin öljytikun puoli?ulkoiset mitat tietysti.mutta onko muita muuttujia?
     
  2. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    sumpun sijainti ja syvyys kienee tärkein valinnan kohde,
     
  3. 383

    383 Gearhead

  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Käsittääkseni sulla on joku 70-luvun lohko, öljypohjan tulee olla tarkoitettu 2-osaisella takastefalla ja kuskinpuolen öljytikulla varustettuun koneeseen.
     
  6. manun

    manun Gearhead

    Joo on kaksiosainen stefa.ja haussa olis semmonen orkkiskokoinen pohja kun semmonen paikallaan konetta sovitellu rambleriin.on vaan se tikun paikka väärällä puolella siinä.tarjolla olis milodon 30401.kuvan perusteella näyttää samalle muoto?
     
  7. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tuon Milodonin pitäis olla muuten orggista vastaava, mutta vähän syvempi.
    Jos maavara ei ole ongelma niin varmaankin käy, öljypumpun imuputki sellaseen asentoon että imee tarpeeksi alhaalta, tai ihan oma tuolle pohjalle tarkoitettu pick uppi.
     
    Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!