Sbc ohjurin kumit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mustarauta, 21.7.2015.

 1. Mustarauta

  Mustarauta 2nd gear

  Kone on TBI 5,7 vakio nyt käynnistettäessä pölläyttää mutta sitten loppuu.Katsoin parilta jekkien sivuilta että kansissa ei välttämättä ole ohjurinkumeja,nyt kiinnostaisi tietää onko sinne järkevää laittaa kumeja tai vaihtaa jos on.Mitkähän toimisivat parhaiten?Kannet on vakiot tässä koneessa ja kilometrejä on 320 000.
   
 2. G20

  G20 Gearhead

  Imupuolella on alunperin kumit mutta pakopuolella "sateenvarjo" tyyppiset tai pelkät o-renkaat varren ympärillä. Noihin laitettu menestyksellä kumit imu- sekä pakopuolelle ja loppuu tupruttelu.
   
 3. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Pakopuolella ei välttämättä ole enää jäljellä mitään vaikka siellä olis joskus ollutkin ne o-renkaat. Laitoin itse noilla kilometreillä pakopuolelle kumit ja vielä o-renkaatkin, ei ole minkään sortin savuja näkynyt sen jälkeen. Kumeiksi laitoin muistaakseni ne metallirunkoiset.
   
 4. litres

  litres 2nd gear

  Onnistuuko kumien vaihto ilman kansien irroitusta?
   
 5. 383

  383 Gearhead

  Onnistuu !!!
   
 6. litres

  litres 2nd gear

  Kiitän kiitän!!!
   
 7. Mustarauta

  Mustarauta 2nd gear

  Oisko vinkkejä valmistajista nyt kun on päätös tästäkin operaatiosta tehty.
   
 8. G20

  G20 Gearhead

 9. Mustarauta

  Mustarauta 2nd gear


  Kiitos infosta.
   

Kerro tästä muillekin!