Sbc säätöhäikkää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Cnn, 13.7.2012.

  1. Cnn

    Cnn 3rd gear

    Moro. Olis siis kyseessä 305 kone johon vaihdettu nokka,jakopää,imusarja ja muita tarpeellisia hiluja... Kone toimii ku unelma normi ajossa, ja reippaamminkin vedättämällä. Kylmä ja lämmin starttauksissakaan ei mitään ongelmaa. Mutta sit kun kerralla polkasee lapun lattiaan niin meinaa tukehtua/röpöttää ennen ku alkaa kunnolla nostaan kierroksia. Jos kaasun "saattaa" pohjaan asti niin ongelmia ei oo. Siis vain jos suoraan tyhjänkäynniltä polkasee pohjaan, niin silloin kyseinen ongelma ilmenee. Missähän mahtais olla vikaa?? :eek: Sytytystäkin on säädelty suuntaan jos toiseen, ja ongelma ei sillä korjaantunut.
    Tässä ois vielä speksejä noista osista mitä koneessa on, jos se mihinkään auttaa. Eli Edelbrockin performer plus nokka ja nostajat, Edelbrock performer air gap imusarja ja Edelbrock performer 500cfm kaasari. Nokka ja imusarja kierrosalueelle idle-5500rpm.
     

Kerro tästä muillekin!