Sbc350+edelbrock 1405 rikkaalla/käyntivika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja oceanic7, 5.12.2019.

  1. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tuon perusteella nokassa on nostot tallessa, vastaa venttiilillä n. .440" nostoa.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Joo. Monet ovat sanoneet että tikku sileenä. Mutta eipä tuo pahalta näytä. Venttiilijouset lienevät alkuperäiset mutta ehjät nekin. Ilmeisesti virikepukan kanssa ne olisi syytä vaihtaa mutta tässä on kai niin leuto nokka...
    Ainiin nostajat, mahdoinko mainita aiemmin, ihan siistit eikä kuopalla lainkaan.
     
  3. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tää juttu meni sitten niin että hankein toisen vähän isomman moottorin tilalle ja koitetaan saada paketti kasaan pikkuhiljaa. Vaihteiston päivitys 700r4:ään meni vähän vituralleen ja kyllästyin etsiskelemään sopivaa joten koitetaan saada vanha th350 kestämään isolohkon perässä.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  4. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Joo laitetaanpa pieni päivitys tähän, isolohko tuli sitten ostettua tilalle mutta sitä ei vaan saada toimimaan. Se ei toimi edes sen vertaa mitä vanha pikkulohko. Painetta lykkää pirusti syyläriin ahkerasta ilmaamisesta huolimatta ja jopa pakkasproputkin alkaa vuotaa yksi kerrallaan. Vanha startti ei jaksanut konetta pyörittää. Vesihöyryä tiivistyy venttiilikoppien sisäpintaan paljon. Ja moottoriöljyä menee jäähdytinnesteeseen. Kone käy huonosti vaikka kaikki sytkälinjasta lähtien on vaihdettu. Innostus/toivo siitä että tää vielä kulkisi vähän hiipunut...
     
  5. Kuulostaa klassiselta kansivialta, joten voi olla ilmaaminen aika turhaa..:(
     
  6. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    No siltä vaikuttaa
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Hienosti menee päin mäntyä tämä projekti. Alettiin pelaamaan pois kaikkia vuotomahdollisuuksia ja koottiin moottorin yläpää uusiksi uusilla tiivisteillä, uusi imusarja ja eri kaasarikin (no tällä tuskin vaikutusta).
    Tuloksena hyvin käynnistyvä ja käyvä moottori joka luruttaa jostain vedet suoraan öljypohjaan. Vartti käyttöä ja öljyt kermalikööriä. Laskin öljyt pois ja jätin tulpan veks, pieni paine syyläriin niin iloinen lorina kuuluu vadista auton alta. Vesi tuntuu valuvan koneesta läpi jopa ilman painetta. Jossain pakko olla joku reikä. Näyttäisi ettei ainakaan nostajalaaksossa. Höh.
     

Kerro tästä muillekin!