Sbc350+edelbrock 1405 rikkaalla/käyntivika

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja oceanic7, 5.12.2019.

 1. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Tuon perusteella nokassa on nostot tallessa, vastaa venttiilillä n. .440" nostoa.
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Joo. Monet ovat sanoneet että tikku sileenä. Mutta eipä tuo pahalta näytä. Venttiilijouset lienevät alkuperäiset mutta ehjät nekin. Ilmeisesti virikepukan kanssa ne olisi syytä vaihtaa mutta tässä on kai niin leuto nokka...
  Ainiin nostajat, mahdoinko mainita aiemmin, ihan siistit eikä kuopalla lainkaan.
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Tää juttu meni sitten niin että hankein toisen vähän isomman moottorin tilalle ja koitetaan saada paketti kasaan pikkuhiljaa. Vaihteiston päivitys 700r4:ään meni vähän vituralleen ja kyllästyin etsiskelemään sopivaa joten koitetaan saada vanha th350 kestämään isolohkon perässä.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 4. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Joo laitetaanpa pieni päivitys tähän, isolohko tuli sitten ostettua tilalle mutta sitä ei vaan saada toimimaan. Se ei toimi edes sen vertaa mitä vanha pikkulohko. Painetta lykkää pirusti syyläriin ahkerasta ilmaamisesta huolimatta ja jopa pakkasproputkin alkaa vuotaa yksi kerrallaan. Vanha startti ei jaksanut konetta pyörittää. Vesihöyryä tiivistyy venttiilikoppien sisäpintaan paljon. Ja moottoriöljyä menee jäähdytinnesteeseen. Kone käy huonosti vaikka kaikki sytkälinjasta lähtien on vaihdettu. Innostus/toivo siitä että tää vielä kulkisi vähän hiipunut...
   
 5. Kuulostaa klassiselta kansivialta, joten voi olla ilmaaminen aika turhaa..:(
   
 6. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  No siltä vaikuttaa
   
 7. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Hienosti menee päin mäntyä tämä projekti. Alettiin pelaamaan pois kaikkia vuotomahdollisuuksia ja koottiin moottorin yläpää uusiksi uusilla tiivisteillä, uusi imusarja ja eri kaasarikin (no tällä tuskin vaikutusta).
  Tuloksena hyvin käynnistyvä ja käyvä moottori joka luruttaa jostain vedet suoraan öljypohjaan. Vartti käyttöä ja öljyt kermalikööriä. Laskin öljyt pois ja jätin tulpan veks, pieni paine syyläriin niin iloinen lorina kuuluu vadista auton alta. Vesi tuntuu valuvan koneesta läpi jopa ilman painetta. Jossain pakko olla joku reikä. Näyttäisi ettei ainakaan nostajalaaksossa. Höh.
   

Kerro tästä muillekin!