SBCventtiiliohjarit ulkohalkaisija ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja minorv8, 4.11.2004.

 1. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Tarkoituksena on laittaa Roverin koneeseen venttiilivarren kumit. Orggiskone ei moisia tunne, uusimmissa on modernit positive seal versiot jotka vaativat ohjarien koneistuksen. Kansia purkamatta homma vaatii pientä improvisointia...

  Tuli ajatus että löytyykö muista peleistä vakiokumeja joita voisi käyttää ? Roverin vena on 11/32" varrella ja ohjari on jousen välistä sohittuna noin 0,6". Mites pikkulohko Chevy ? Onko jolla kulla kantta käsillä josta tuon ohjarin ulkohalkaisijan voisi mitata ? Onko muissa koneissa 11/32" venoja, esim. SBF ? Mopsissa taitaa olla 3/8" ?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  sb fordissa on ainakin toi 11/32 venttiilin varsi
   
 3. minorv8

  minorv8 Gearhead

  löytyykö ford/chevy piireistä tietoa ???
   
 4. jaszu

  jaszu Gearhead

  Detroit Gasketin 10009 kumit, jotka on tarkoitettu 81-93 pikkulohkoon, ovat sisähalkaisijaltaan n.13mm. Vastaava Fel-Pro on SS72527. Muistaakseni vanhemmissa(?) on jonkinverran isommat. Vauhtikaupan tiskille vaan mittailemaan.
   

Kerro tästä muillekin!