SBM Kannentiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Piisami, 16.3.2008.

  1. Piisami

    Piisami Gearhead

    Kannentiivisteitä asentaessa huomasin, että tiivisteistä puuttuu yksi vesireikä etupuolelta sisempien kannenpulttien alapuolelta (tai siis oikeastaan yläpuolelta eli imusarjan puolelta). Onko tuo ihan tarkoituksenmukaista eli onko siitä joku hyöty/haitta jos se tiiviste tukkii sen reiän. Vai pitäiskö siihen jyrsiä mattopuukolla reikä? Tarviikos nuo PermaTorqueMLS tiivisteet jotain silikonia/liimaa lisäksi esim. vesireikien ympärille?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mun käsittääkseni toi vesireiän puuttuminen pakottaa enempi vettä kansien takapäähän, eli en lähtis tohon mitään reikää tekemään, tai korkeintaan parin millin "höyryreiän". Magnum lohkoissa ei oo tota vesireikää lainkaan.
     
  3. Piisami

    Piisami Gearhead

    Siis tuossa merkityssä kohdassa puuttuu reikä. Lohkossa ja kannessa siinä on reikä, mutta ei tiivisteessä.

    [​IMG]
     
  4. Piisami

    Piisami Gearhead

    OK. Kiitos tästä
     
  5. keimo

    keimo 3rd gear

    muistaakseni jos tohon tekee ite reijän niin vesi ei enää kierrä kunnolla koneen takapäässä,eli puuttuu ihan tarkotuksella reikä
     
  6. BDF

    BDF 1st gear

    huomasin tuos kun on sce kupari tiivisteet hyllyssä ni noissa on tuossa kohtaa reikä.pitäskö noista tulpata tuo reikä ?
     

Kerro tästä muillekin!