scania v8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kauko-63, 11.12.2011.

  1. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Tervetuloa vaan naapuriin, täällä äänistä ja kaikesta muustakin valittajia jo löytyy että ei tämä kulmakunta enään yhdestä miehestä pahemmaksi muutu, sanot sitten mielipiteesi ääneen tai heittelet niitä lumipalloja! :D

    Ja tosiaan suomessa on mielipide vapaus, te ilmaisitte mielipiteenne raskaankaluston äänistä ja minä ilmaisin mielipiteeni Teidän mielipiteistä. Ei tarvii ottaa henkilököhtaisesti kun kerran on se mielipide vapaus.
     
  2. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    tympiää kun tästä tuli ns. melu keskustelu mutta kyllä scanian v8 verätys ääni on meleko komia, ei rivikoneesta oikeen kyllä samaa jytkettä tuu.
    mutta onhan se scanian v8 tyhyjäkäynti aivan kauhia jos kuunteloo siinä maskin seutuvilla, melekee luulis että se on paskana jotenki, mutta taitaa olla näis uuremmis tämä ilimiö.
    itte henkilökohtaasesti asun vanhan nuarisoseuran viäres johona piretähän satunnaisia häitä ym. muita kinkeriä ja josku heavy festarikki ja oon meluun tottunu mutta eileen oli vaihteeksi häät ja bändi paukutti johonki klo.02.00 asti ja joku saatanan paskamahaanen yli 50v äijä huutaa ja moralisoi jotaki kloppia viälä klo.03.00 siinä pihalla. vaikka oon niin ristus rauhallinen pohojalaanen ku olla ja voi, kävi kyllä miäles 2metrin pääs oleva baigal että josko laittaas jonku kiakkopanos heittolaukauksen yhtä aikaa kummakki liipaasimet vetäen vintin klasista perkele :lol: vissihin tullu vanhaksi kun ei aina välttämättä jaksaasi....
    mutta kyllä se suaraputki on mun miälestä hyvä rekaski, se pitää hereellä ja onpaha eres jotaki vaihtelua/häppeninkiä pohojammaa-helesinki välillä jos vaan itte (kuskit) jaksatta kuunnella.
     
  3. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Miukii on pakko laittaa ot:tä. Oonkin tän joskus aikasemmin kertonukkin vissii. Aikoinaan oli lankkukylessä rosteriputket ja "hieman" kovemmat äänet. Naapurin emäntä tuli kettuilemaan ku oli miulla pekkaspäivä et myöhästy töistä ku oli laittanu herätyskellon narikkaan ku heräs aina miun töihin lähtöön.. :rotfl: Ite en jaksa mopopojista ym. meluavista välittää ku on tullu ite nuorena myös pärräiltyä. Eiks tuohon meluun totu? Ite totuin ainakin junaradan vieressä asuneena. Ennemmin heräs yöllä siihen jos ei junaa mennykkään. Ja takaisin scanian kasin murinaan.
     
  4. umpio

    umpio 3rd gear

    En minä yleisesti ottaen melusta juurikaan häiriinny, mutta kun on koko ikänsä kasvanut samalla tontilla, ja melun lisääntymisen on selkeästi huomannut, niin joskus vapaapäivisin vaan tarttuu korvaan tuo selkeästi muista erottuva ääni. Ja kyllä niitä tästä ainakin ohi painaa ihan kiitettävä määrä päivän mittaan. Mutta se siitä. Minua _joskus_ häiritsee, sinua ei koskaan. Piste. Syy, miksi ylipäätään pistin kirjoitukseesi vastinetta, löytyy ekasta lainauksestani. Jotkut immeiset vaan ihan oikeasti ovat jo asuneet jossakin johon on vasta myöhemmin jotakin enemmän ääntä pitävää ilmestynyt...

    Sieltä perseen vierestä mistä sinäkin :poff:

    No tuo on kyllä todistettu monta kertaa ihan käytännössäkin :rotfl:

    Ja OT loppuu osaltani tämän viestin jälkeen tähän; se se on miehekästä kun kylmällä kelillä tempaistaan Rollssi käyntiin. Mielellään jossakin tiheästi asutulla alueella, ylätuulen puolella: http://youtu.be/X7rHFFnsKcY :p

    Ja tuossa klipissä savua on vähän...
     
  5. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Perkele miten ärsyttävältä kuulostava koira!! :rotfl:
     
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Tuo rollssin moottori on näköjään erinomainen hyttyskarkoitin... :rotfl:
     
  7. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Eli samoilta seuduilta ollaan! :poff: :rotfl:

    Ja Näyttää ihan tossa videossa alussa kun Äijä oikeen katselis että näkeekö naapurit ja leviäähän savu oikeaan suuntaan! :rotfl:
     
  8. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Täysin OT: Jotenkin tulee mieleen kun käynnistin parikuukautta seisseen -83 LT Volsun pikkupakkasessa... Oli vielä "kylmäkäynnistimen" nuppi jumissa 8)

    Komiasti peitty naapurin talo "pieneen" pilveen :rotfl: ja pilvee riitti seuraavallekkin naapurille...

    Ja todellakin tuossa klipissä savua on vähän.
     
  9. umpio

    umpio 3rd gear

    Joo, savun määrä on aikas mieto... Tarkkakorvaisimmat varmaan kuuli kun ukko käveli savupilven läpi toiselle puolelle niin kuului "köh köh" :rotfl:
     
  10. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    mikä melu keskustelu tästä nyt tuli.. :argue: vaimennin pois ja suoraa tilalle..ok 8)
     
  11. umpio

    umpio 3rd gear

    No asiaa asiaa; toi tyhjä vaimennin vois omalla kohdalla olla se parempi ratkaisu; siittä tulee juurikin tuommoinen "kumeampi" ääni? Ja en nyt ajattele tuon melun kannalta asiaa. Itseä ei tuo papatus niinkään nappaa. Mutta kokeile, sillähän tuo selviää.
     
  12. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    millähän sen saa auki? se tuskin on avattava malli :odroll:
     
  13. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kulmahiomakoe+katkasulaikka avaukseen ja mig-liimaa sulkemiseen.
     
  14. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    toi varmaan halpa ja toimiva ratkasu..
     
  15. jallu81

    jallu81 3rd gear

    ja helppo. leikkaa vaan siihen pöntöön semmoisen luukun, ei tartte kokonaa pilkkoa, villat poijes sisältä ja luukku hisssikoneliimalla kiinni..ja voi sen reikäputkenki kaivaa sielt pois jos jaksaa, mut en tiiä mitä se sitte vaikuttaa..
    ne on jotkut laittanu suoraan putkeen supistus"holkin", mikä leikkaa sen pulssiäänen(papatus) pois, mut en sit tiiä minkä kokoinen olis hyvä. ja kannattaako sitä putkea millään holkilla tukkia :D

    ja putkikoon kasvattaminen muuttaa myös ääntä matalammaksi....
     
  16. hillbilly

    hillbilly 1st gear

    Tee sinne semmonen venttiili suoraputki/vaimennin, kaverin 164seen rekkaveturiin semmonen laitettiin.

    olisko ollu soravehkeen lavanlämmitys "venttiili" joka putkeen laitettin, siihen työsylinteri ja mankkuventtiili ja hyttiin katkasija jolla voi valita kunnon röhinää tai maltillista lähiöajoa :D
     
  17. 2dht

    2dht 3rd gear

    Tässä sopivat putket...öh :lol:
    Perjantaina töissä napattu kuva...
    [​IMG]
     
  18. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Kyllä vtutti 80 luvun alussa,kun olin Essolla töissä ja yks puutavaraakuski tuli 30 pakkasella rolssi koneisella tankille eikä sammuttanu autoa,tankkaa siinä sitte tuommosen savupilven sisässä :rotfl: mutta on tuo kaanian tietyllä kierroksilla tuleva "räpinä"kauhean kuulonen :poff:
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ihan muhkee mylly :D mihinkähän tuon sais swapattua?
     
  20. hillbilly

    hillbilly 1st gear

    tarkotakko "räpinällä" sitä kun tulee scanian perusviasta eli vuotavista pakosarjoista? se on kyl vittumainen ääni, eikä sil ole kyl mitään yhteistä veekasi soundin kans :)
     

Kerro tästä muillekin!