Sebring/ Stratus avon osto mielessä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Citycamo, 8.11.2006.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ne 95-00 dodge stratukset ovat kylläkin aivan samoja pelejä, kuin meitin rysytkin. Ainakin tämä oma tuontipeli, millä ajelin muutaman vuoden tässä taannoin... Klik

    Tuohan on tosin sedani, mutta eiköhän ne avot ole olleet samalla kaavalla painettuja.
     
  2. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    Muutama kuukausi eteenpäin ja alkaa ja olemaan täällä etelässä lumet vähissä :D Ja avon osto edessä... Olisko kellään aiheeseen lisättävää ? Vinkit ja kokemukset olis tervetulleita :eek:
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Vajaa 4000 kilsaa takana avo-Stratuksella syys/talviajoo. Mielestäni asiallinen peli! Tulis kesä ja kärpäset. :rotfl:
     
  4. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    Minkä vuotinen Stratus avokas Vupella on käytössä ? Ja minkä verran ajettu ?
     
  5. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    -97 ja kilsoja vajaa 120t
     
  6. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    ... Ja muiden kokemuksia...
     
  7. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    No jollakin on varmasti kokemuksia...
     
  8. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    up. up !
     
  9. jommeli

    jommeli 1st gear

    Jos avoautoilu noin kuumottaa niin käy ostamassa se auto pois, ei naisten kanssakaan olemista opetella vain lehtiä lukemalla tai kavereilta kysymällä :)

    Minulla on -02 jolla ajelen kesät talvet. Vikoja ei ole ollut, auto on lämmin talvella ja yleensä itsellä katto aukeaa pääsiäisen nurkilla ensimmäisen kerran ja nousee taas lokakuun korvilla. Lämmitys toimii riittävän hyvin ettei tarvitse palella vaikka epäuskoisia ilmeitä välillä näkeekin.

    Pitää muistaa, että Sebring on kuitenkin perheauto eikä mikään sportti. Se on sopiva kruisailuun ja nelihenkinen perhe saa pakattua itsensä ja matkatavaransa siihen vaikka viikon reissulle ja ajella katto auki, kun se ei vie tavaratilaa.

    Avo-Sebringien harrastajafoorumi löytyy osoitteesta http://www.sebringclub.net/
     
  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Nettiautossa on avo-Stratus myynnissä jossa on etupenkkien takana tuuliverkko, onko sellaisesta kokemusta ja onko siitä hyötyä. Missä myydään?
    Olen nähnyt kuvia jossa vastaava verkko on Saabissa ja se häkkyrä vie tilaa sen verran että takapenkille ei sovi matkustajia.
     
  11. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    Joo tota "tuuliverkko" hässäkkää olen itekin miettinyt. Onko kellään käytännön kokemuksia ?
     
  12. jommeli

    jommeli 1st gear

  13. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Joo tuolta niitä voisi löytyä. Mun Stratuksen takasivupahveissa on juuri samassa kohtaa neljä reikää mihin yhden linkissä olevan verkon kiinnikkeet tulevat kiinni, epäilinkin että ne on tuota varten. Joku on vaan hukannut verkon :mad:

    Amer Trading:ssa on haussa mutta ei ole löytynyt.

    Saksassa olisi jonkinlaista mallia ja sieltä pyysin lisäkuviakin helevetin huonolla lontoolla. Hintakaan ei ole ihan mahdoton.

    http://www.chromdesign.de/e0200501.htm
     
  14. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Jatketaan tuosta tuuliverkosta; edellisen viestin linkissä on pari verkkoa mitkä voisivat sopia -97 Stratukseen, toinen on yksiosainen malli ja toinen on kaksi-osainen vanhempaan Sebringiin ja se kiinnostaisi. Mutta sopiiko se? Koppa taitaa olla kuitenkin sama, vai onko?
     
  15. Citycamo

    Citycamo 1st gear

    No niin toukukuun alussa sain sitten sen oman avo stratuksen saksanmaalta. -97 2,5 ltr. Ajettu 54 tkm ja täydellisellä hyrslerin huoltokirjalla, Saksalaiselta harrastajalta joka on ajellut avolla vain kesällä. Nyt vaan odottelen tullin arvontakoneiston veropäätöstä...
     
  16. Kesäkasi

    Kesäkasi 1st gear

     
  17. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Onko jakohihna vaihdettu? Vaihtoväli tais olla 168 000km tai 7 vuotta. Merkkiliike velottaa hihnan ja vesipumpun vaihdosta osineen vaatimattomat 1270€. Omassa avokkaassa tuo homma on edessä, homma on vähän venähtänyt ja samalla laajentunut.

    Kaveri alotteli jo hommaa kun ohjaustehostimen säiliötä irrottaessa huomasi että paluuputki on poikki ja se on virivirillä kiinni. Takimmainen hihnakoppa ei irtoa ennen kuin tehostajan jalka on irti, se taas ei alapuolelta oikein onnistu vaan pitää irrottaa venakoppa. Se ei haittaa kun tihkuva venakopan tiiviste pitäisi vaihtaa joka tapauksessa. Koppaa taas ei saa irti ilman imuputkiston irrotusta. :lol: Samalla vaihdetaan sitten toinenkin tihkuva kopan tiiviste ja tulpanreikien kumitiivisteet, moniura-, laturinhihna ja tulpat. Imusarjaankin ostin uuden tiivistesarjan.

    Muut osat on jo haalittu mutta venakoppien tiivistesarja, kumitiivisteet venakoppien tulpan reikiin ja tulpat pitäis saada ensviikolla.
     
  18. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Nyt on puolen päivän verran. Toimii! Ei puhalla viima takaa. Kuvan verkko kotiin kannettuna 216€. Kiinnitysklipsejä pitää vähän viritellä mutta se on pientä.

    [​IMG]
     
  19. hara64

    hara64 1st gear

    Nyt kun on vuosia kulunut jo 7 viime postauksesta niin minkäliset kokemukset ovat 96-00 malleista tänäpäivänä?
     
  20. hara64

    hara64 1st gear

    Ei edes ko. vuosimallien sedaneista ole kellään kokemusta tai edes mutu tietoa?
     

Kerro tästä muillekin!