Seka(la)ista rakentelua ja konservointia tjn.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja DX, 26.1.2016.

 1. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen Gearhead

  Tuli ihailtua myös mustangia, ei erottanut mistä on maalattu!
   
 2. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  kyllä muuten sitten hyppää silmille auringonvalossa vasta ne kaikki sateenkaarenvärit mitä siinä pinnassa on. eli ei ns. sisätiloissa edes näe millainen se on.

  itse ihailin sitä tarkemmin taas tuolla syyspäättäjäiskruisingissa pari viikkoa sitten.

  ------

  mitäs sulla on tällä hetkellä maalaus projektina? tai onko jotain mielenkiintoista tulossa nyt talven aikana?
   
 3. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  En oo mustakankea livenä nähnyt, mut eilen pärähti uusin amerikan rauta postiluukkuun, ja pakko kiitellä javi64:sta päätöksestä pitää auto 80's lookissa, ja todella korkea hatun nosto (vaikken käytäkään) DX:lle maalipinnan entisöinnille. Ne kylkiputket vielä jostain...;) T: Nostalkia-Valiantti miäs...
   
 4. javi64

  javi64 Gearhead

  Kiitoksia...hieno kuulla että joitain muitakin miellyttää,se on kuitenkin sitä kasaria mitä itsekin elin ja suurimmat kiitokset tosiaan maali/mirra pinnan konservoinnista kuuluu Timpalle joka uskalsi ottaa työn vastaan..
   
 5. palontie

  palontie Double Gearhead

  Se on aivan uskomaton konservointi,ja kiitos että pidit ton kasari lookin mussessa.Vanhan silmässä,ja molemissa näyttää aivan helvetin hienolta!:)10+
   
 6. palontie

  palontie Double Gearhead

  Eniten tässä naurattaa se että monet maalaamot ei MILLÄÄN saa samaa sävyä johonkin metalinhohto mondeoon,vaan sävyero paistaa silmään kuin krapulaiselle auringonvalo.
   
  javi64 tykkää tästä.
 7. starcraft

  starcraft Gearhead

  Mustangia on myös ihailtu keväällä Seinäjoella ja nyt Lahdessa. Erittäin hieno aikakone! Itse oon ruvennut käymään tapahtumissa vasta kun hilemaalaus muoti oli jo ohi ja ehkä juuri sentakia nuo vanhat taidonnäytteet näyttävät niin mahtavan erilaisilta.
   
 8. palontie

  palontie Double Gearhead

  Oli se aikaa 80-90 luku oli hilepintaa ja candyä ja sivuputkia ja perseet ilmassa autoissa.
   
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Mites se menikään vanhaan hyvään aikaan perän nostaminen?

  Kun joku jossain puheli, et ois konttorilta perän nostamisesta saanu ohjeen, että akselin päältä ei saa näkyä ja roiskesuojat pitää olla määräyksen mittaiset
   
 10. DX

  DX Double Gearhead

  sit oli sopiva kun perse valui pois penkiltä

  tän päivän rojekti sivuaa harrastetta kun on sentäs ämeriikänlincolni, pikkasen kuppa päässyt purasemaan helmoja, fomocon erinomaisuus tulee esiin tässä, et kotelon alustanpuoleinen puolikas on niin paksua plootua et mahtaako ikinä ruostua pilalle asti.

  herääminen
  [​IMG]

  kurkkimista
  [​IMG]

  enää loput, tuli tehtyä perinteinen totaalihutirööri tulppahitsiä varten
  [​IMG]
   
  LPV ja Herje tykkäävät tästä.
 11. DX

  DX Double Gearhead

  jaahas, päivitellääs välillä tätäkin, myös takahelmoissa oli saumat pikkasen turvoksissa, pitsiäkin havaittavissa, mut ei mitään vakavaa, kaikki vaan uusiks.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  FuryIII '71 ja Herje tykkäävät tästä.
 12. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Hienoa jälkeä tunkin varassa :confused:!
   
 13. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Onpa tosiaan siistiä jälkeä! Osaispa itsekin... :)
   
 14. DX

  DX Double Gearhead

  juu, ei koslan alle oikeen mahdu tekemään ilman tunkkia,
  kai sitä tälleen syysmasiksen aikaan itteltään salaa toivoo että ehtii lykkäämään päänsä jarrulaikan alle ennenku se vajuaa lattiaan asti. :D

  on sielä pukkikin pikkasen tilanteesta riippuen, ilmajousitettu kosla niin pitää säännöllisesti laskea tunkkia alas, että automatiikka osaa nostaa koslan takas ylös.
   
 15. cdi

  cdi Double Gearhead

  No on.........harjoitusta vain. Maajohtoon vaihdoin messinkipään jossa kiristys tapahtuu ruuvilla. Vaikutus oli valtava siinä vaiheessa kun langan alla alkaa olla epäpuhtautta joka on hankalassa paikassa poistettavaksi.
   
 16. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  On pakoputket ja kaikki maalissa... Miten tollaselle suhrarille riittää hommia? :D
   
 17. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Mukava nähdä, että joku tekee peltihommat hyvin näihin uudempiinkin.
  Kaikki mätä reilusti pois ja homma käyntiin puhtaaalta pelliltä.
  Loppupeleissä se ajansäästökin turaamisessa on vähän niin ja näin, kun pellit sulaa rikki pitsiä hitsatessa, lankaa plaa kilo tolkulla ja liika lämpö vetelee pinnat aalloille.
   
  DX tykkää tästä.
 18. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ite meinannu, et jos lotossa voitan ostan mielusen auton ja hujautan sen poriin

  Ja ei taida olla vaikeeta arvata kuka sen sit tekee ja mirran laskee lopuksi päälle [hymiö]
   
 19. DX

  DX Double Gearhead

  voi kauhistus, kurakin jäi sinne maalin alle :eek:, hyvä kun sanoit, täytyykin värittää ne vielä mattimustilla ja levittää alustamassaa turvavöihin, sitten on hiano :D

  Olen samaa mieltä, joko mennään riman alta ja lätkästään katsastuslappu odottamaan aikoja parempia (näitä välttelen kun ei enää huvita roiskia ruosteen päälle), tai korjataan se alkuperäistä vastaavaksi silleen ettei samasta kohdasta enää tarttis murehtia.
  Semmoset välimallin hommat on pikkasen olevinaan ajanhaaskuuta.

  enemmän tekemisen myötä tullut itsevarmuus palkittee siinäkin, että aika surutta kehtaa laikata tervettäkin pois edestä, kun ei enää tartte miettiä että kuinkas tuonkin mutkan tohon takaisin teen ja kun on ottanut tavaksi tehä ne korjaupalaset ja mitotukset ihan ekana valmiiksi ja sivuun vartoilemaan, niin ei tartte myöhemmin arvailla että mimmones tuo tuosta olikaan.
   
  Muokattu: 31.10.2016
  Karpov tykkää tästä.
 20. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen Gearhead

  Mä oon joskus tehny sillain kun on ollut vallankin terve päällipelti niin leikannut sen paineilmasahalla pois, sit korjannut tauksen ja hitsannut päällipellin takasin, rälläkän laikalla lähtee jo sen verta krouvisti ettei niitä saa oikein enää nätisti hitsattua takas. Ainakaan mun mielestä.

  Timanttista työnjälkee kyllä jälleen kerran, peukku sille.
   
  DX tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!