Service engine soon???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Arizona308, 30.11.2010.

 1. Arizona308

  Arizona308 1st gear

  Suburban -95 diesel ilmottaa välillä SERVICE ENGINE SOON. Se sammuu taas hetken kuluttua, varsinkin kun painaa kaasua. Öljyt ja filsu just vaihdettu, mitähän servicee se viel kaipaa, vai saako tuon nollattua jostain?
   
 2. audiq

  audiq Gearhead

 3. twelve

  twelve 3rd gear

  kummiski joku alipaineletkuvuoto millä ei oo isompaa merkitystä

  Mut joo kerran mulla cadillacis halkes koko alulohko (4.1) vähän ton valon syttymisen jälkeen, kesken ajon... että voi se olla melkein mitä vaan.
   
 4. Tuomas 83

  Tuomas 83 1st gear

  Onko tuon valon tarkotus palaa silloin kun laittaa virrat päälle ja hehkuttaa?
   
 5. turismo

  turismo 1st gear

  mulla ainaki -96 vanhakoppasessa vanissa palaa ku laittaa virrat päälle ni service engine soon, abs ja low coolant ja kaikki sammuu viimestää sillonku lyö käyntii eikä ajon aikana vilkuttele...
   
 6. twelve

  twelve 3rd gear

  startatessa se on normaalia
   
 7. kane

  kane 1st gear

 8. Arizona308

  Arizona308 1st gear

  OK, eiköhän se näillä hoidu. Kiitoksia.
   

Kerro tästä muillekin!