Shellin keräilyferrareille hintaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja sixkasix, 4.11.2014.

  1. sixkasix

    sixkasix Gearhead

  2. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Tuskin ovat mainittavan arvokkaita, huutokauppa ilman hintavarausta selvittänee arvon parhaiten.
     
  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  4. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    No enpä viiti huutokauppaamaan alkaa, jaksa sitä viimestä hintaa edes jahdata.
    Lähinnä haeskelin hintaa, millä noita kaupitella esim. facebookin kirppiksellä.
    Tai sellaista paikkaa, jota kautta olisi löytänyt ferrareita arvostavan kodin.
    No, eiköhän nuo sitten mene ens kesänä kirppispöydästä pikkupojille hiekkaleluiksi.
    Tosin täytyypä se hinta keksiä sittenkin, onko se euro vai viis, vai siltä väliltä.
     
  5. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    Kiitoksia 1purehell linkistä, olipa melkoinen hintahaarukka.
    Nuo ulkomaan väylät jätän kyllä kielitaidottomana väliin.
     
  6. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    Eiköhän ne hiekkalaatikko leikkeihin olekin tarkoitetut, eihän ne sentään mitään valkometalli pienoismalleja olleet, halpaa muovi-roinaa vaan.
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Noista huutokauppasivuilta saa sitä hintatasotietoa, vaikkei itse siellä myisikään!

    Itse en noiden hintatasosta osaa sanoa, vanhojen pikkuautojen hinnat vaihtelevat paljon, tyyliin eurosta kymmeniin euroihin, riippuu ihan siitä sen kunnosta ja harvinaisuudesta ja haluttavuudesta. Itseäni eivät nuo Ferrari-mallit kiinnosta niin paljon, ne kun ovat pikkuautoina niin tavallisia, pikkuautoissa tavallisten arkiautojen mallit ovat paljon erikoisempia... :) Mutta kun noi eivät ole kauhean vanhoja tai toisaata taas kauhean tarkkoja niin arvo ei suuren suuri ole. Mutta jos joku juuri tuollaisia kerää, voisi niistä olla kiinnostunut. Itseänikin kiinnostaa keräämistäni malleista ja merkeistä ihan kaikenlaiset leluversiotkin. Ihan perus 70-luvun Matchbox-autokin on helposti monta kertaa arvokkaampi kuin uusi hotwheels-auto kaupassa.
     
  8. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    ata tavoitti hyvin ajatukseni :)

    Ei nuo todellakaan ole mitään arvokkaita keräilyharvinaisuuksia, muttei ehkä ihan hiekkalaatikollekkaan, kun on aukeavia ovia ja luukkuja. Olisikin muita kun ferrareita, kiinnostavamman merkkisinä kelpaisi hyllyyn edelleen. Mies on kuitenkin noita joskus itselleen ostanut ja keräillyt, jotenkin sitäkin ajatusta pitäisi kunnioittaa.

    Kesällä myin tyttären 15-10 vuotta vanhoja hotwheelsejä, ne oli helppo hinnoitella ja kaupata, meni koko läjä samantein.Tytär oli onnellinen kun sai rahaa bensaan ja joku arvosti hänen automakuaan. Ostaja oli onnellinen kun sai kerralla kenkälaatikollisen vain koristeena olleita autoja kokoelmiinsa.
    Vuosien keräilyn tulos vaihtoi siis omistajaa riemastuttaen niin myyjää kuin ostajaakin.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Olen nähnyt näitä tarjolla kirpparilla eurolla/kpl, mutta toisaalta olen nähnyt niitä myytävän kalliimmallakin. Kokoelma on arvokkaampi kuin yksittäiset autot. Toisaalta kokoelman myynti on vaikeampaa. Huuto.netissä kannattanee kokeilla myyntiä. Yli viittäkymppiä näistä ei varmaankaan saa. Tosin en tiedä onko näistä autoista joku yksittäinen arvokkaampi kuin muut.
     
  10. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    Joo, kyllä muovirojullakin on ottajansa, ite olin kovasti tyytyväinen kun löysin kirppikseltä -58 "ford edselin" joka on varmaankin tullut jossain muropaketissa joskus muutama vuosikymmentä sitten, makso 2,5 euroo joten pitkään mietin että uskaltaako moisen suuren summan kyseiseen tuotteeseen investoida, sitten aattelin että nauti elämästä suomalainen ja tein ostopäätöksen. Todella kiusallista kun kirppiksillä ei yleensä voi tingata, siinä olisi vähintään kansalais-aloitteen paikka niin tärkeä asia on.
     

Kerro tästä muillekin!