Sierraan V-8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja zejk, 22.11.2013.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

  2. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

  3. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Onko kellään tietoa et onnistuisko ton fordin pikkulohkon laittaan suoraan sierran omaan type 9 lootaan? Toi lootahan kestää runtua viilatun +200hv 2.0 ohc:n peräs niin miksei vakiohkon kasinkin peräs, kytkinkopan pulttikuviohan on ainakin käsittääkseni sama ku 2wd cossun t5 loodas..
     
  4. GULF

    GULF Gearhead

    Niin kokemuksesta voin sanoa että mainittu Type 9 ei kestä edes vakion
    2,0 ohc:n tehoja:)

    Kytkinkopan pulttijako sama lähes kaikissa fordin laatikoissa aina
    mk1 escon pikkulaatikosta tuohon cossun/mustankin T5 laatikkoon eli sen
    puolesta sopii...

    Jos sinne oikeesti aikoo budjettilaatikon laittaa niin vähintään
    MT75 laatikko jota löytyy uudemmasta sierrasta. Mielestäni vaan kertasijoitus 5-700 euroa T5 laatikkoon kannattaa tehdä...
     
  5. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Mulla on ollu viimeksi (on edelleen) type 9 loota 160hv ohc:n peräs ja kestäny sikaa ja poljentaa 2 kesää ja on ehjä vieläkin, mut onhan noita kyllä hajonnut normaaliajossakin. Mut nyt kiinnostais et onko tollasta yhdistelmää kukaan naittanut, mt75 tai type 9 kasin perään, jos toi kytkinkoppa menee pulttaa kiinni niin mites vauhtipyörä, kytkin, startti yms. Onnistuuko olemassa olevilla osilla vai pitääkö sorvailla, shimmata, ym. tietääkö kukaan
     
  6. Maxis-80

    Maxis-80 Gearhead

  7. fairlane -67

    fairlane -67 Gearhead

    Mitäs tälle rojektille nykyään kuuluu?
     
  8. zejk

    zejk 1st gear

    Pikkuhiljaa kaikenlaista palikkaa koneeseen ja muutosprojektiin on hankittu, menee vaan poitsulla kaikki ylimääräinen aika, ja raha, vanhan omakotitalon kunnostamiseen kun sellaisen hankkivat morsmaikkunsa kanssa....mutta eiköhän se siitä jossainvaiheessa taas etene.
     
  9. zejk

    zejk 1st gear

    Mietintämyssyn kanssa projektia pohdittu ja tultiin siihen tulokseen että taitaa olla se vähäpäästöisyys merkintä liian iso este eli eli annetaan se sierra olla 2,9 koneella....eilen kyllä sitten haettiin toinen sierra jossa roverin 3,5 kasi automaatilla...jooo...se spinnerissäkin muinoin esitelty kekotin.
     
  10. kotu

    kotu Gearhead

    valkoinen ? Pitelemätön peli kadulla
     
  11. zejk

    zejk 1st gear

    Valkoinenhan se...
     
  12. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kaveri sitä valkoista Sierraa himoitsi, ja koitti Angliaa vaihdatella siihen. Joku aika sitten se oli muistaakseni Mikkelissä myynnissä ja silloin ainakin koriltaan pirun siistikuntoinen, kelpais kyllä ittellenikin.
     
  13. jallu81

    jallu81 3rd gear

    ei se vähäpäästöisyys haittaa jos keulille tulevasta motista on tiedossa valmistajan ilmoittamat päästöt joista ilmenee vähäpäästöisyys. pelkkä vuosimalli ei riitä. ja xr8 malli kelpaa vertailumalliksi.
     
  14. zejk

    zejk 1st gear

    Tiedetään kyllä,kone oli vain vanha 289 joten ei onnistu. Ja mukavahan se tuolla valmiilla on kurvailla.
     
  15. zejk

    zejk 1st gear

    Rouheasti pöhisee roverillakin..joo....toimii.
     
  16. SUS

    SUS 3rd gear

    Hyvänen aika.Mulla on tallissa vakio 221 cid.Miten toimitaan. Vm -62.
     
  17. zejk

    zejk 1st gear

    Eipä tuo aiheuta mitään toimenpiteitä...
     
  18. wili

    wili 3rd gear

  19. capri30S

    capri30S 1st gear

    Mistä lähtien? Sehän on eteläafrikan malli, jota ei ole eurooppaan tuotu. Jos on mustaa valkoisella asiasta, tai vertailulappuja tai edes jotain niin laita jakoon, veikkaan että heti on kymmenkunta projektia tekeillä 302:sella, ja ostan itsekin välittömästi 302:sen+T5:sen sekä sierran hylsyn.
    Onko säännöt oleellisesti muuttuneet tästä?
    http://www.elisanet.fi/halli/teron/akelle/vert.html
     
  20. jallu81

    jallu81 3rd gear

    siis mä olen kaverini kanssa(pääkatsastusmies ja aseman esimies) jutellessa näin ymmärtänyt että pitäis kelvata. samoin kun jo joskus aikoja sitten muutoskatsastettu auto kelpais vertailumalliksi tälläkin hetkellä.
     

Kerro tästä muillekin!