siirtopumppu 6,2 d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HEAVYDUTY, 25.10.2011.

  1. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    käykö bensakoneen bensapumppu tohon dieselin lohkoon siirtopumpuks... tä
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    käy
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tota ei ole tullut koskaan testattua, äkkiä funtsien ne kyllä samanlaisilta näyttää mutta varaosanumerot on aivan erilaisia?
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kerran olen sellasen diesselin pumppaimen kytkeny pikkulohkoon. kai ne nrot kertoo onko lähdöt minnepäin ja onko paluulinjaa jne?? ainakin se dieselistä se pumppu oli kotoisin ja keskellä yötä humalassa se oli sinne vaniin asennettava kun loppui matkanteko kesken juhlien.
    edit:summit näköjään tarjoaa vain yhtä vaihtoehtoa dieseliin :odroll:
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu en epäile ettei sopisi ja bensiinikoneen pumpussa on joskus suora paluu tankkiin ja riiselissä taas ei. Ja kun kemiaa ei ole tullut opeteltua kuin juomalla niin ei tiedä onko pumpun sisukaluissa eroa eri aineitten kestolle.
     
  6. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

    vai oiskohan fiksumpaa laittaa siihen sähköpumppu... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!