silmäterä tuli tänään turkuun...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rakkari, 12.4.2010.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Normaali reissukäytössä syntyny "patina" nyt vielä menee ja luo vähän tunnelmaa autovanhukselle, mut en vaan käsitä tota että potkitaan tietäen tahtoen kyljet sisään siististä letukasta.. :odroll:
     
  2. B 50

    B 50 Gearhead

    Musta kyllä, ilman liekkejä, ilman konetta. Ex NR-490, UGH-218, NYN-87, JYY-80 + 4 muuta tunnusta, ens kesänä taas NYN-87:na.
     
  3. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Samaa mieltä, kyllä näiden kermapersuiden autojen pitäisi ruostua pilalle ihan kuin kaikkien muidenkin autoille käy.
    Pitäisikin olla joku laki että autoa olisi joka viikko käsin suolattava ja iskettävä piikillä kiveniskeymiä jos sitä säilytetään talvella tallissa. Siinähän sitten rimpuilisivat sen silmäteränsä kanssa!
     
  4. Silmäterä

    Silmäterä 1st gear

    Niin tota oliko se ny huomenna sitte se miitingi auranlaakson aakkoskahvilan pihassa 18:00, tämmösen muistan kuulleeni mut täytyy viä varmistaa ku ois tarkotus mennä sinne ton rytmiryhmän kanssa
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Se täsä kulttuurissa on että joskus vaikea tollaiseen on saada kuskia. Siis kun muu puliporukka on pienessä simassa. Kuski tietty selva aina!
     
  6. nukkis

    nukkis 1st gear

    Mutta kun kuski löytyy niin mukavahan se on olutta maistella takapenkillä ja cruisata pitkin pitäjiä,erinäisia laulupelejä itelläki ollu :).
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo no tuo oli ehkä vähä liian karu esimerkki. en itekkää tykkää jos se auto pitää potkia paskaksi ja maalata alustamassalla. veikkaan kuitenkin että tuo "silmäterä" on enemmän käytön jäljiltä kuin potkittu tuohon asuun.

    tuolla ruotsin raggarportalenissa näyttää osa kotteroista kyllä oelvan noita potkittuja linttoja, jostain autoista ku ei saa selvää edes että mitä merkkiä lie kun koko keula rutussa ja peräosa notkottaa maassa. samoin tuulilasit aika monessa kamppeessa näyttää olevan potkittu sisään ym. paskaa.
     
  8. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No lähinnä tohon liittyy toi ikä... Mulla ei ole varaa tuollaiseen, sillä yleensä ton ikäiset menee raatoinakin mun varojen yli. On vaan näillä 80-luvun "leppäkyljillä" ja bensa-Vaneilla liikennöitävä. Ja tosiaan tuo aiheen aloittanut Auto ei näytä että olisi tarkoituksella hakattu tuohon asuun, vaan ollut käytössä ja oikeastikkin käytetty enemmän kuin pesty ja vahattu ... :wink:
    Ja omissa vehkeissäni kyllä kuskaan useinkin kuraisia koiria, kuolleita eläimiä (välillä jopa osin mädäntyneitäkin), ja erilaista rakentamisessa tarvittavaa materiaalia ilman että imuria Auton lähellekkään tuodaan muuta kuin mukana työmaalle vietäväksi...
    Tosin toi "sika-kuljetus" on jäänyt vähemmälle, sillä en juuri missään "turhaan" ajele, enkä itse käytä alkoholia... Ja koska yleensähän pidän istuinmäärän mahdollisimman vähäisenä että mahtuu enemmän tavaraa kyytiin...
    Niin ja yleensähän kyllä omiin Autoihini tulee noita kolhuja ihan siinä käytön ohessa, sillä olen huomannut että Auton katolta ylettuu moneen paikkaan jonne ei ihan maassa seisten ylety ja jos joku sia on liian painava ihmisvoimin siirtää, niin usein se Autolla työntäen liikkuu...
    Ja ahtaasta paikasta pääsee usein vauhdilla läpi... :D
     
  9. bblock

    bblock 3rd gear

    RUMA KUIN RUHJEVAMMA :poff:
     
  10. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    sama ittellä. työpaikan esittelyyn laitoin harrastukseksi entistäminen. selitin että se o entisöimisen vastakohta

    missäs suunnalla (länsirannikolla) vaikutti se bjuik jossa oli valtavat maltanristit kyljissä. tutun näköinen :pinup: (äkkiäkatottuna) kyytiläisenä :odroll:
     
  11. LamaAjanElvis

    LamaAjanElvis 1st gear

    On sillä päässyt kyydissä ainakin yhden kerran, silloin ei ollut niin turvelossa että jopa muistaa jotain kyseisestä elämyksestä.

    Ihmeitä joillain nämä "auton haaskaamista, paaliin äkkiä"-jutut. Silloinhan se haaskausta vasta on kun toimiva auto laitetaan paaliksi.
    Olin ilmeisesti jotain 12/13v kun auto ilmestyi tänne, siihen laskien että tuolla sanottiin olevan vuotta 98 ja ei se silloinkaan mikään museauto ollut tosiaan. Tultiin jostain reissusta porukoiden kans silloin ja ohi ajettaessa isäukko heitti "mikä helevetti se tuokin" no minä siihen että mikäs siinä hieno peli.

    Ensimmäinen naarmu on jo takanapäin ja edessä on huoletonta kovaa ajoa. Onnea vaan omistajalle!
     
  12. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Huolettomasti mäkin autoa pidän ei oo paljon pesty, ehkä noin 5 kertaa 15vuoden aikana, lommoja on tullu kaksi tai oikeastaan siitä liikennemerkistä jäi vaan harmaata maalia :rotfl: eli yks lommo
    ja oven väliin jäi kerran antennin kantaosa joka taittoi vähän peltiä.
    Katollakin on kävelty mut järjen kans joten siitäkään ei ole lommoja syntyny.
    joten kyllä autoa täytyy tarkoituksella lommota jos sen tohon kuntoon on saanu.
    siitä olen ehdottomasti samaa mieltä et liikenteessähän tota kannattaa pitää kun se kerran kulkee voisin jopa itekin ajaa ,mut ruma se on silti.

    Kysymys: Mikä mahtaa olla käyttäjien ja ihannoijien keski ikä?
     
  13. Griffon

    Griffon 1st gear

  14. molopaa

    molopaa 1st gear

    asiallisen näkönen peli. :D tommosen ku sais.
     
  15. sbf

    sbf Gearhead

    Koskahan saatas maija makkonen ja silmäterä vierekkäin näyttelyyn.Siin olis varmasti joidenkii mielestä huonon maun pohjakosketus :rotfl:
    Saammeko nähdä silmäterää mahdollisesti porvoon tai stadin cruisingeissa?
     
  16. willalande

    willalande 2nd gear

    varmaankin jokin fani tapaaminen kyseessä. tuning japsiauto/ suomenrumin ykköstason rumiluksen kanssa.
     
  17. Silmäterä

    Silmäterä 1st gear

    Sitä ei koskaan tiiä mihin ton kanssa eksyy, tai oikeestaan riippuu kyytiläisten rahatilanteesta lähinnä ja se että pysyykö se ehjänä

    Tänään tuli työntö/hinausreissu sille, Heihei jakaja sano sopparinsa irti, kylläkin juuri sopivasti että orikedon shellin pihaan pääsi ekaks ropailemaan mutta eipä saanu ajokuntoon ni narun päähän hinaus omalle parkkipaikalle

    Tänään/ens viikonloppuun mennessä täytyy ettiä käsiin kärjellinen jakaja ni alkaa korjailustakin tulla jotain tien päällä


    Jos jollain pyörii nurkissa turun suunnalla Letukan pikkulohkoon sopivaa kärjellistä jakajaa ja puolaa ni ilmotusta tänne ni tuun ostamaan pois!
     
  18. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No ite oon vissiin keski-ikäinen... Eli vuosimallia -68
     
  19. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Kaunis ja suorakylkinen peli kyseessä :eek:
     
  20. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ei kai silmäterä oo varustettu autmaatilla? sanoo loota äkkiä poks ja narsk jos hinailee kardaani kiinni.

    kyllä noita hei-jakajia luulis löytyvän kun vähän kyselee.
     

Kerro tästä muillekin!