Silveradon abs jarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja EeroO, 11.6.2020.

  1. EeroO

    EeroO 1st gear

    Terve
    Mulla on silverado 2500 2008 ollut 3v ja nyt katsastus setä tyrkkäs hylätyn kun abs jarrut ei toimi testissä.

    Ei vikakoodeja. Valo toimii kuten kuuluu. Abs boksi ja molemmat etuanturit ja navat vaihdettu mun omistajuus aikana.

    Enpä ole pahemmin kiinnittänyt huomiota kuinka kuuluis pelata tuollases kuorkis mis hydrauli jarrut. Mitä tuossa testailin kuivalla asfaltilla niin takapää menee kyl lukkoon mut ohjattavuus ainakin säily että vaikka tuleekin hieman kylki edellä.

    Mikä neuvoksi kun leima täys saada.
     
  2. onneton

    onneton Gearhead

    No jos sun auton takajarrut menee lukkoon ja auto kylki edellä niin abs systeemi ei pelaa.Ainakin omassa 1991 Chevrolet capricessa jossa myös abs niin takapyörät/etupyörät ei mene lukkoon.Abs valo syttyy jos vikaa esim jonkun renkaan anturi ei pelaa,voi olla myös että abs pumppu ei wörki.Abs jarruthan nimen omaan estää että kovassa jarrutuksessa auto mene poikittain.Toimiiko se abs valo oikein,eli syttyy kun virran laittaa päälle ja sammuu hetken päästä?Onko sulla mitään arvoja jarruista mitä ne on tällähetkellä.
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Kyllähän sieltä melkoinen rutina pitäisi käydä kun polkaisee vauhdista jarrut pohjaan.
     
  4. tero79

    tero79 3rd gear

    Hepp!
    Sulla on luultavimmin ABS toiminta eturenkailla.. Takana ei ole..?? Tyyppivika on mahdollisesti rungon ja korin madotuksesta..keulassa on kuskin etulampun kohdalla parit johdot,kuskin penkin kohdalla ja tarkista onko hiukan ennen lavaa johtonippuja jotka on vedetty porautuvalla pultilla runkoon kiinni.. Suosittelen putsausta.. (3 leimannut kyseisellä tavalla).. 2001 silverado...
     

Kerro tästä muillekin!