Simca Ariane

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Anonymous, 6.4.2005.

  1. Marshall

    Marshall 1st gear

    On näköjään valmistettu pikkuautoakin Arianesta. Hämmästyttävästi amerikkalaisen näköinen.
     
  2. Rodman

    Rodman Gearhead

    Simcan osia

    Ilmoittelin tässä aikaisemmin -59 Beaulieu osista...kaikki osat myyty.
    myytävänä CX 2400 GTI-projekti -83 joka voisi joutaa harrastajalle hintaa 500 € tai vaihto johonkin(ei autoa,työkalut yms).

    TRodman
     
  3. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Muistelisin kyllä, että Tom poistui joukostamme ennen tsunami-onnettomuutta.
     
  4. Simo

    Simo 1st gear

    Tämä ei perustu varmaan tietoon, mutta käsittääkseni Arianessa oli aina nelonen ja sen edeltäjässä Vedetessä oli kasi. Puhun nyt siis siitä siivettömästä Ariane korista, en sämpylä Vedettestä. Niin Bealieu ja rinnakkaismallit olivat siipimalleja kasilla.

    Minulla on jotain ko. kasin osia mm. kannet, kaasari, vesipumppu . Kunnosta ei ole sen paremmin tietoa, mutta kaasari ja kannet näyttävät aika hyviltä.

    Voisin luopua siitä läjästä Hp. n. 100 ?? Laita yv. jos kiinnostaa.
     
  5. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Kyllä Arianeakin tehtiin myös sillä samaisella kasilla, muistaakseni, joskus aloitellut autoilun Simca Etoilella ja jotain muistikuvaa olevinaan ko laitoksistakin.
     
  6. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Pitäisi löytyä varastosta. Alusta osaa on melko paljon. Otappa yhteyttä jos jotain tarvitset.

    Puli-Song saa tulla ihmettelemään lättäpäitä jos mieli tekee. Tomin moottorit ovat nyt vaihtaneet osoitetta mutta osia myydään edelleen niitä oikeasti tarvitseville. Varastoon en viitsisi myydä :cry:


    Tuo punamusta yritetään saada liikenteeseen kesän aikana. Tarkoitus entisöidä myöhemmin vastaaman paremmin alkuperäistä ulkoasua.

    Kyllä niitä melko paljon löytyy. Minulta saa kysellä.

    toni.naskali(at)luukku.com / 040-5930398
    http://groups.msn.com/SimcaVedette/homepage
     
  7. rusty nail

    rusty nail 1st gear

    Olisiko kellään tiedossa pohjanmaalla Simca Ariannen raatoa? Tarttis osia projektiin. puh.num.040-5245980 :(
     
  8. rusty nail

    rusty nail 1st gear

    Tarttisin Arianneeni etulokasuojat, takalamput ja kuskin etuovi. Puh: 040-5245980 :(
     
  9. jzl

    jzl 1st gear

    Laihialla lähellä vaasaa ihan junanradan vieressä makaa ladon edustalla ariane raato. Näkyy kohtuu hyvin junasta.
     
  10. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    laitoin YV:n
     
  11. käkkyrämän

    käkkyrämän 1st gear

    Kaverilla oli 1980-luvun lopussa Ariane4 liikenteessä ja koneena siinä Fordin V6 (2 ltr) + tuon Fordin koneen oma manuaali + perä muistaakseni Simcan oma.

    Olihan se huljakan kokoinen sisältä, kun muilla oli liikenteessä 100 A Datsunia, Kuplaa ja sen sellaista 70-luvun pientä purkkia... ja se tyyli 8)
     
  12. jknR

    jknR Gearhead

    Tulipa tanään ihasteltua Arianea, johon oli -80 luvun alkupuolella vaihdettu alkuperäisen kasin tilalle Fiatin TC. Hieno auto!

    Edit. Nykyjään sitä yritetään saada sen nelosen tilalle kasi, mutta joskus asiat on näköjään tehty toisin!
     
  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Paitsi että vaikka (kuten aiemmin on mainittu) Suomeen tulleissa Arianeissa tuskin oli kasia. Kyllä niissä oli Rush-nelonen - tai Perkinsin diesel, jälkimmäinen oli jopa Tekniikan Maailman koeajossa aikoinaan.
     
  14. jknR

    jknR Gearhead

    No 2.4 kasi tossa oli alunperin ollut. Olisko sitten ollut joku tuontiauto. Silloin kun tuo TC oli keulalle nostettu, niin katsastuksessa oli ollut tehon kanssa kiikunkaakun, mutta kun se kasi oli niin paljon painavampi, niin katsoivat jarrut riittäviksi. Simca oli seisonut jonkun 15-16 vuotta välissä ja sitten otettu uudestaan liikenteeseen. Viimeisin muutos oli tehty muutama vuosi sitten vaihtamalla manuaali automaattiin.
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jos nyt ei ääniä ota huomioon niin tuo Fiatin TC ei oikeastaan ole ihan pipi ajatus. Muistalen joskus lukeneeni jutun Morris Minorista johon oli pistetty joku sellainen ja sen käyttöominaisuuksia kovasti kehuttiin (niinkuin tietysti lehtijutuissa yleensäkin).
     
  16. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Oletan että kyseessä on se vaaleansininen volvon alumiinivantein varustettu yksilö. Siinä on alunperin ollut 1.3 Rush moottori joka on sittemmin vaihdettu Simcan Aquilon 2.4litraiseksi V8 moottoriksi. Sitten kun luvat on jo olleet kasille niin niiden turvin on saatu lupa tuolle Fiatin koneelle. Hieno peli kaikinpuolin ja varmasti mukava matka-ajossa tuolla nykyisellä tekniikalla.
     
  17. jknR

    jknR Gearhead

    ^ No justiin sama auto. Eipä meillä ollut juttua siitä, että millä koneella auto oli alunperin varustettu, mutta minä tietenkin oletin, että kasihan siellä olisi jo alunperin ollut. :oops:
    Hieno ja ainakin vähän erilainen harrasteauto.
     
  18. matti-pekka

    matti-pekka 1st gear

  19. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Onpas muuten hienon näköinen, thumbs up!
     
  20. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Pyörähti meillä tuo Ariane Hiivatin twincamilla. Mahtava. Toteutus tehty erittäin siististi. Ja eiköhän siinä taas ole peppu kohta uudessa korkeudessa. . . :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!