simonsin läpivirtaava vaimennin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja renttu81, 12.9.2014.

  1. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Kummispäin tollanen pitkä piddee laittaa? Reikäputki ei siis ole läpi pöntön vaan toisessa päässä on umpinaista putkea n.10cm. Jossa 2 reikää. Ei toimi pää tällein kipeenä..
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Tääh! Eino nyt kukaan osaa kertoa? Pitäs alkaa pilkkomaan ja lyömään putkea läjään..
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eiks toisessapäässä muhvi?

    Itse laittaisin sen hahllla varustetun muhvin eteen.
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Molemmissa päissä on muhvi. Ja hahlojen vieressä toisessa päässä pieni merkki/heppireikä. Meni nyt sillein et on pätkä pöntön sisällä alkupäässä umpinaista. Viddu näitä käyttisten korjausta nurkista löytyneistä romuista kaljapäissään. Tuo toinen lyhkäs3mpi simons on identtinen mut tää 70 cm. Resonaattori on mysteeri. Tuli josku muistaakseni bemariin ostettua.. kyllä kohta riesa pärisee..
     

Kerro tästä muillekin!