Sinä ja Overdrive.fi!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ylläpito, 1.8.2011.

  1. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    [​IMG]

    Miten Overdrive.fi on vaikuttanut sinun autoharrastukseesi tai elämääsi? Oletko löytänyt kauan etsimäsi osan, saanut hyviä tai kenties huonoja rakenteluvinkkejä? Oletko löytänyt Overdrive.fi:n kautta uusia kavereita tai kenties elämäsi auton? Oletko saanut inspiraation lähteä uusiin seikkailuihin?

    Overdrive.fi -muistosi tai tarinasi voi olla lyhyt tai pitkä ja voit halutessasi liittää siihen myös kuvia tai piirroksia. Voit kirjoittaa nimimerkillä, kunhan liität viestiisi myös omat yhteystietosi, jotta voimme palkita julkaistut tarinat ja kirjoitukset!

    Tarinat ja kertomukset pyydetään lähettämään osoitteella info(at)overdrive.fi ja mukaan haluamasi nimimerkki sekä nimesi ja yhteystietosi.

    Parhaat ja mielenkiintoisimmat OD-tarinat, muistot ja kertomukset julkaistaan syksyllä 2011 koosteena ja julkaistut kirjoitukset ja kuvat palkitaan Overdrive.fi-paidoilla, tarroilla ja muilla OD-tuotteilla.
     

Kerro tästä muillekin!