sinkkipainevaluosien hitsausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 6PPC, 9.4.2004.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    oletteko hitsailleet ko. osia ja miten.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tigillä
     
  3. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Meillä kävi edellisessä työpaikassa certaniumin kaveri kaupustelemassa, ja se puhu että heillä olisi saatavana sinkkipainevaluosille oma lisäainetanko ja juoksute. Asia jäi sittemmin varmistamatta kun vaihdoin työpaikkaa.
     
  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Muistaako vielä joku paljonko sinkkipainevaluosat kestää lämpöä. Oma muistikuva on ~400 C. Muistelen itsekkin kuulleeni Chestertonin lisäaineesta joka sulaa n 350 C
     
  5. Ryyppyreuna

    Ryyppyreuna 1st gear

    Joku vuosi sitten jossain lehdessä (niin niin, hyvältä kuullostaa) oli ilmoitus, jossa kaupiteltiin kaasulla juotettavia puikkoja monenlaisille seosmetalleille. Hinnat oli aika rajut, jotain 20-30mk/puikko. Usein vain hitsaus tarve on niin pieni, ettei kannattaisi lähteä osaa retuuttamaan usean kymmenen kilometrin päähän ammattimiehille, joiden tuntivelotus on meikäläisen päiväpalkan verran. No kuitenkaan en ole tuota ilmoitusta nähnyt kuin sen yhden kerran, liekö puikot ollu sutta ja sekundaa ja vedetty pos markkinoilta.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!