Sisustaan kiiltävää listaa

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Ace66, 7.10.2019.

 1. Poke

  Poke Gearhead

 2. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Tota on vielä useempaa leveyttä tarjolla. Kiertelin ihan just 14 vuotta sitten helmat ja lokarinkaaret tommosella muistaakseni 8mm leveellä, ja on pysyny hyvin kiinni.
   
  Poke tykkää tästä.
 3. Ace66

  Ace66 2nd gear

  Voihan se olla että tuollainen 3M lista Jussin ehdottamalla menetelmällä kiinnitettynä vois olla taloudellisin vaihtoehto jos kerran Väpsylläkin hyvin on pysynyt mutta kyllä nuo kiillotetut alumiiniprofiilit vaan kovasti kiihottaisi.Se vaan että aika hinnakkaaksi tulee kaikkine kuluineen ja metrin pätkinä vaan tänne toimittavat.:rolleyes:Suomesta kun ei oikein pikaisella alumiiniprofiilien googlettamisella löytynyt tähän käyttöön kuin pyörötankoa josta noiden tekeminen toki kohtuudella onnistuisi.
   
 4. toyopet

  toyopet Gearhead

  https://photos.app.goo.gl/X5pRV1nhQpGXMEbt6
  [​IMG]
  Tuommoista listaa siis tarkoitin.
  Tuo tuli 6m mittaisena, piti pätkäistä kahtia ennen autoon laittoa.
  Jkl:stä työmatkan varrelle osuneesta laattakaupasta, mikä se siinä Tourulassa on, Vasarakadun ja onko se Tourulantien risteyksessä. Olisi saanut kirkkaana mutta tuo kullanvärinen oli omaan projektiin sopiva.

  Mikä lie oikea nimitys tuolle tuotteelle, onko T-lista?
   
  Muokattu: 16.10.2019
 5. Ace66

  Ace66 2nd gear

  T-listahan tuo on...Suoriin listoituksiin varmasti toimiva ja siisti ratkaisu ja kiinnittäminenkin onnistuu hyvin mutta tuon taivuttaminen vaikkapa 90° kulmaan ei olekaan ihan helppoa.Jos esimerkiksi mun tapauksessa pyrkii alkuperäisen kaltaiseen tyyliin niin taivuttamaan joutuu.
   
 6. magna

  magna 1st gear

  Poke tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!