Siuro Cruising 21.7.2018 klo 15.00

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jakkeko, 8.7.2018.

  1. Jakkeko

    Jakkeko 2nd gear

    Mitä: Siuro Cruising
    Milloin: 21.7.2018 klo 15.00
    Missä: Uusi Koski-Baari, Siurontie 71, 37200 Siuro
    Infot: https://siurocruisers.kotisivukone.com/tapahtumakalenteri (tapahtuman info, kun kelaat sivua alaspäin)

    Vastauksena positiiviseen palautteeseen sekä lukuisiin pyyntöihin Siuro Cruisers on päättänyt järjestää toista kertaa jo perinteeksi muodostuvan Siuro Cruisingin.
    Cruising kokoontuminen alkaa kello 15.00 Siuron Koski-Baarilla. Lähtö cruising reitille kello 18.00.

    Viihtymisestä kokoontumisalueella huolehtii upeiden ajoneuvojen, niiden omistajien ja matkustajien sekä maisemien lisäksi joukko muusikoita. Nälän ja janon torjuntaan valjastetaan paikallisia osaajia Koski-Baarin näyttäessä esimerkkiä. Tapahtuman tavoitteena on selkeästi ylittää ensimmäisen vuoden ajoneuvomäärä (135 kpl) ja aktivoida kaikki lähialueen asukkaat ajoneuvoja ihailemaan upeisiin Siuron maisemiin.
    Tule sinäkin jotta saadaan kuhinaa kylille!

    Oikein paljon tervetulua toivottaa Siuro Cruisers!
    ps. Ohjelmaa tarkennetaan lähempänä tapahtumaa. Ajankohtaista infoa mm. tapahtuman Facebook -sivuilta: https://www.facebook.com/events/176967332913530/
     
    Jatta ja MiLo tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!