Sivu Lasi 67 Impalaan.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Kossu44, 19.5.2006.

  1. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Kaverin puolesta täs kyselen Kukahan suomessa tekee Karkastuja sivulaseja? Malli löytyy toiselle puoleele. Mitenkä mahtaa laminoitu sivu lasi kestää kun lasi on kaareva, kaveri epäili et murtuu melko äkkiä jos hiukanki jää panniin. Tietysti jos jonku aarre aitasta löytyy `67 Impalan HT etu ikkunat
    ni tarjouksia otetaan tietystivastaan :lol: Tarve ei ole ku toiselle puolelle mut en just muista kummalle.
     
  2. Rokrami

    Rokrami Gearhead

    Mitenkähän olis tuo Kuttilan autolasi OY?
     
  3. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Siitä olen kuullu, tarkotus on alku viikolla soittaa. netistä vaan katoin et mainostavat itteensä lähinnä laminoiduista ikkunoista.
     
  4. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Sitä en tiedä että millaset lasit noissa alunperin on, mutta kyseleppä siltä pohjanmaan "¤#%!"#¤"#**%&"¤**##** :mad: Joka ilmottelee kasissakin notta "h*levetin hyvä ja harvinainen, vain osina.
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Jos asiallisesti osaa käyttäytyä eikä ole liian suuret odotukset niin varmasti sen pohjanmaan :eek: :n kanssa voi tehdä kauppaa. Sanotaan että niin metsä vastaa kuin sinne huutaa mutta luultavasti se innostuu sun impalasta niin että ainakin juttuaihetta on...
    Kuttilan autolasista kysyisin toki itse ensimmäisenä, on ne ennenkin sivulaseja tehny!
     
  6. FF '65

    FF '65 Gearhead

  7. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Täytyy tosiaan ottaa ja soittaa sinne Kuttilaan. Jaakko-tuote lupas tehdä laminoidun lasin, se tuli jo kysyttyä männäviikolla. Pohjanmaan pojan ilmotusta en ainaka uusimmasta kasista löytäny mut täytyy katsoa vanhemmista. Kiitokset kumminki mielipiteistä :)
     

Kerro tästä muillekin!